Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı
Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı

Ripple ortağı MoneyGram Visa Direct ile iş birliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerikan para transfer şirketi ve Ripple ortağı MoneyGram hizmetlerini dünya çapında genişletiyor. Yeni bir duyuruda, yenilikçi para transferi hizmetlerinin küresel sağlayıcısı, banka kartı para yatırma hizmetinin uluslararası düzeyde genişlediğini açıkladı. Şirket, bu hizmeti gerçek zamanlı ödemeli ödeme platformu Visa Direct aracılığıyla Visa ile iş birliği içinde başlattı.

Gerçek zamanlı bir ödeme hizmeti olan Visa, MoneyGram banka kart sahiplerinin İspanya ve Filipinler’deki işlemlerini gerçek zamanlı olarak gerçekleştirmelerini sağlar. MoneyGram’dan yapılan bu hamle, Visa Direct’i kullanarak ABD’den sınır ötesi transferleri mümkün kılan sektördeki ilk şirket olacak. MoneyGram CEO’su ve Başkanı Alex Holmes açıklaması şu şekildeydi:

Bu bizim için heyecan verici bir gelişme, çünkü dijital dönüşümün hızlandırılması ve daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için iş dönüşümümüz hızla ilerlemeye devam ediyor. Sınır ötesi dijital büyüme önemli bir stratejik önceliktir ve sektöre yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz.

Visa Direct, dünya çapında bir milyardan fazla karta benzer bir hizmet sunmakta. MoneyGram, hizmetlerini müşterilere de genişleterek, kullanıcılar uygulamayı veya web sitesini diğer alıcıların uygun Visa markalı banka kartlarına para göndermek için kullanabilir.

Global Visa Direct Başkanı Bill Sheley:

Dünyanın her yerindeki tüketiciler ve işletmeler için mümkün olan en iyi sınır ötesi para transferi deneyimini desteklemeyi taahhüt ediyoruz. MoneyGram ile ilk lansman aşaması başarılı oldu. Bugüne kadar yapılan müşteri geri bildirimlerine ve Visa Direct’in MoneyGram’ın dijital ağına kesintisiz entegrasyonuna dayanarak, bu hizmetin dünya çapındaki yeni pazarlara hızla genişlemeye devam etmesini bekliyoruz.

Ripple Moneygram ’da yüzde 15 hisseye sahip

Şirket ayrıca bu hizmeti önümüzdeki aylarda diğer ülkelere de genişletmeyi planlıyor. Ancak, MoneyGram bir süredir bir Ripple ortağı konumunda ve Ripple, MoneyGram’da 50 milyon dolarlık bir yatırımın ardından% 15 hisseyi kontrol etmekte. Ripple’in ODL servisi Meksika’da başarılı oldu ve Filipinler’de ivme kazanıyor. Ayrıca şirketin önümüzdeki aylarda yeni koridorlar açması bekleniyor.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin