Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı
Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı

Ripple, MoneyGram’a iyi geldi: Şirketin işlem hacminde yükseliş

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın küresel kurumsal pazarlar ekibinin müdürü, ödemeler devi MoneyGram ile iş birliklerinden doğan olumlu gidişata ilişkin son gözlemlerini aktardı.

“Ripple, MoneyGram işlem hacimlerini artırdı.”

Breanne Madigan, CryptoCompare‘den XRP’nin Meksika pezosuna karşı performansını örnek gösterdi ve yeni rakamlara dikkat çekti.

Yeni (ve dikkate değer) veriler, genel XRP işlem hacminin yaklaşık %65 oranında düşmesine rağmen, Bitso’daki XRP/MXN hacimlerinin %25’ten fazla arttığını gösteriyor. Aynı süre zarfında, MoneyGram Meksika’ya XRP kullanarak ödeme yaptı. Gerçek hacmi yönlendiren gerçek bir kullanım alanından söz ediyoruz.

MoneyGram, resmi olarak Ripple’in XRP destekli sınır ötesi ödeme çözümü xRapid’i 2 Ağustos’ta başlattığını duyurmuştu. Yatırımcılara yaptığı çağrıda CEO Alex Holmes, dijital varlığın ödemeleri birkaç saniye içinde çözme yeteneğini ortaya koydu:

Bugün, MoneyGram’ın artık Ripple xRapid platformunda işlem yaptığını duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bu haftanın başlarında işlemlere başladık ve tüm işaretler buna katılan tüm taraflar için muazzam derecede faydalı bir ilişki olduğunu gösteriyor.

MoneyGram ve Ripple ortaklıklarını temmuz ayında açıkladılar. Ripple, önümüzdeki iki yıl içinde 20 milyon dolarlık hisse satın alma seçeneğiyle birlikte 30 milyon dolarlık MoneyGram hissesini hisse başına 4,10 dolara aldı.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin