Ripple, Kore’nin en büyük üçüncü borsası ile düşük maliyetli havele hizmeti sunacak
Ripple, Kore’nin en büyük üçüncü borsası ile düşük maliyetli havele hizmeti sunacak

Ripple, Kore’nin en büyük üçüncü borsası ile ortaklık kurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kore’nin en büyük üçüncü kripto para borsası olan Coinone’nin borsa platformunun bir ödeme iş kuruluşu olan Coinone Transfer, Ripple’in xCurrent ürününün müşterisi olarak RippleNet’e katıldı. xCurrent, banka-banka fonlarının dünya çapında transfer edilmesine izin veren Ripple’ın amiral gemisi ürünü. Coinone, RippleNet’in bir parçası olmak için ülkedeki ilk borsa olacak.

Ripple ile sınır ötesi ödemeler artık çok kolay!

Ürün, transferlere güç sağlamak ve sonunda Coinone’un Cross olarak bilinen ürünlerinden birinin çerçevesi haline gelmek için kullanılacak. Cross, Güneydoğu Asya’daki fonların Ripple Blockchain’ine aktarılmasını amaçlayan yeni bir havale hizmeti.

xCurrent, hem küçük hem de büyük ödemelerin düşük bir maliyetle sınırlar arasında hızlı ve şeffaf bir şekilde hareket etmesine izin verdiğinden bunun için uygulanabilir. Bu, sadece ailelerine ve sevdiklerine para gönderen tüketicilerin sorunlarını değil, aynı zamanda para transferinde yüksek ücretlerle karşılaşan büyük şirketlerin karşılaştığı problemleri de ele almayı sağlar.

Ripple, Kore’nin en büyük üçüncü borsası ile düşük maliyetli havele hizmeti sunacak

Coinone, Kore’nin en büyük kripto para borsalarından biri ve her gün kripto para ticaretinde 97 milyon doların üzerinde işlem yapmakta. Borsa aynı zamanda DAYLI finans grubunun bir üyesi ve bağlı kuruluşlarından biri. Geçen yıl SBE Ripple Asia ile, Ripple’in Blockchain çözümlerini Kore pazarına getirmek için bir ortaklık imzaladı. Coinone’nin ödemelerden sorumlu CEO’su Wonone Shin, konuya yönelik şunları söyledi:

“RippleNet’e katılmak ve Ripple’ın xCurrent çözümünü uygulamak için Kore’deki ilk kripto para borsası olmaktan gurur duyuyoruz. Ripple’in xCurrent çözümü, gerçek zamanlı, düşük maliyetli bir global havale hizmeti sunarak müşterilerimizin hayatlarında devrim yaratacak.

Son 24 saatte Ripple fiyatları  yüzde 7 oranında düştü

xCurrent, Ripple’in masaya getirdiği ürün felsefelerini yansıtmakta. Bu çerçevede, düzenleyici çerçeveler için yer ve para transferi ile ilgili önemli sorunları ortadan  kaldırılmakta. Ripple’ın girişim ortaklıkları müdürü Yosh Yoshikawa konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

“Coinone gibi geleneksel olmayan ödemeler şirketleri, paranın müşteriler için hareket tarzını değiştiriyor. Yeni ve son teknoloji havale hizmetini destekleyen xCurrent’u uygulamak için Coinone Transfer ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Ripple şu anda 30,3 milyar dolar piyasa değeriyle 3. sırada yer alıyor ve 0,77 dolardan işlem görmekte. Ancak, son 24 saatte Ripple fiyatları %7 oranında düştü.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin