Ripple piyasaya 1 milyar XRP daha sürdü! Fiyat ne durumda?
Ripple piyasaya 1 milyar XRP daha sürdü! Fiyat ne durumda?

Ripple’ın tecrübeli yazılım mühendisi Evan Schwartz’i istifa etti, XRP ise olumsuz bölgeye indi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ‘da altı yıldan fazla çalıştıktan sonra, Evan Schwartz Twitter’da fintech firmasından resmi olarak ayrıldığını duyurdu. Tweet’ine göre, 2 Ocak 2020, Ripple’daki son günüydü. Ripple’da geçirdiği altı buçuk yıl boyunca onu destekleyen herkese şükranlarını sundu. Yazılım mühendisi, Ripple ekibine dışarıdan destek vermeye devam edeceğini de belirtti.

Evan Schwartz, LinkedIn profiline göre Interledger Protokolü’nün (ILP) de mucidi. 2015 yılında Evan Schwartz ve Stefan Thomas, ödeme ağlarında güvenli ve kesintisiz ödemeleri kolaylaştıran açık bir protokol olan Interledger’ı oluşturdu. ILP ayrıca Ripple’ın Değerin İnterneti vizyonunu geliştirmesine yardımcı oluyor.

Schwartz, tweetinde bir süre için Interledger’ın aktif gelişiminden uzaklaşacağını açıkladı. Bununla birlikte, XRP hayranlarına hala Interledger projesinde yer alacaklarını ve reklam öğelerinin içeriklerinden çevrimiçi olarak para kazanmalarını sağlayan bir platform olan Coil’i güvencede olduğunu söyledi.

Ripple’ın finansman girişimi Xpring, Coil’e 4 milyon dolarlık tohum turunda bir milyar XRP hibe vermişti. O zamanki açıklamaya göre, hibe, içerik oluşturucuların paylaşacakları içerikleri için ödüller kazanabileceği bir platform geliştirmek için kullanılacaktı. Bu para kazanma tekniği, XRP’nin hızlı ve ucuz işlemleriyle sağlanıyor.

Schwartz, Ripple’daki görevinden istifa ettikten sonra tam olarak ne yapacağını açıklamadı. Bununla birlikte, yönetim kurulu üyesi olarak kaldığı Bobin’e odaklanması muhtemel gibi gözüküyor.

XRP 2020’nin ikinci gününde negatif bölgeye düştü. Şu an, üçüncü en büyük kripto para, 24 saatlik zaman diliminde yüzde 2.63 kayıpla 0,188129 dolardan işlem görüyor.

zycrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin