Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı
Japonya'nın önde gelen borsasından XRP atağı

Ripple için sırada ne var? İşte ünlü analistlerin yeni XRP tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analisti ve BlockTV muhabiri Joe Saz, Ripple (XRP)’ın üçüncü en büyük kripto para biriminin fiyatını ve piyasa değerin düşürmeye devam edecek temel bir piyasa zayıflığı ile karşı karşıya kalacağını düşündüğünü söyledi.

Joe Saz: “Ripple yeni ralliyi zorlayan büyük sorunlarla karşı karşıya.”

Saz, XRP’nin geleceğinin “ne olursa olsun” birçok sorunla karşı karşıya olduğunu söylüyor:

Çok uzun zamandır devam eden trend çizgileri olan şeyin altında işlem görüyoruz (0,28 dolar). 2018 Aralık ayına kadar olan şey buydu. Şiddetle kırdık ve bu beni şu an delirtti. XRP’nin düşük seviyelerdeki eğilimi kırma ve XRP’nin tarihsel olarak diğer alanlara girdikten sonra bile düştüğü kanalımızdan daha fazla sonuç çıkarmaya çalışıyorum. Bu, istikrar açısından uzun süredir çok hoş bir kanaldı ve XRP’nin sonunda geri döneceğine inanabileceğiniz bir yerdi… Bu spektrumun her iki ucunda eşit olasılıklarla, flama oluşumuna giren azalan hacme sahibiz. Şimdilik düşüşe geçtiğimi söyleyebilirim. (0,28 ABD dolarının üstünde) bu kanala geri dönme eğilimimiz var ama görebildiğiniz gibi iki kez reddedildi.

Analist: “Ripple’dan gelen büyük duyuruların sayısı XRP’nin fiyatını henüz etkilemedi.”

Saz, ödeme devi MoneyGram ile olan yeni ortaklık da dahil olmak üzere Ripple’dan gelen büyük duyuruların sayısının XRP’nin fiyatını henüz etkilemediğini belirtti:

Bir adam, XRP’nin bir menkul kıymet olduğu ve XRP’nin tüm bu Amerikan borsalarından kurtulması gerektiğine dair davayı kazanırsa ne olacak? Spektrumun her iki ucunda bir sürü şey var. Bu yüzden biraz merak ediyorum. Bir varlığın desteğinin potansiyel olarak önümüzdeki kadar kötü bir basınla nasıl şekilleneceğini merak ediyorum. Daha da önemlisi, iyi bir basının fiyat üzerinde çok az etkisi var.

FXStreet analisti Ken Chigbo, XRP’nin hareketine bakıyor ve XRP’nin düşüşlü bir flamada olduğunu ve kripto varlığının 0,25 dolar seviyesinde güçlü bir destek bulduğunu kabul ediyor.

XRP/USD paritesi, serbest düşmeyi önlemeye yardımcı olan 0,25 dolarlık büyük markette iyi bir rahatlık buldu. Fiyat hareketi, aşağı yönlü risklere tabi olan bir başka günlük düşüş flama yapısı içinde kaldı.

Ripple, üçüncü çeyrekte XRP satışlarını “büyük ölçüde” azaltmayı planlıyor

Ripple, geçtiğimiz günlerde XRP satışının dijital varlık fiyatının bu yıl kripto pazarının çoğuyla birlikte artmasını engellediği yönündeki suçlamalarına cevap verdi. Toplam XRP arzının yarısından fazlasına sahip olan San Francisco kuruluşu, sahip olduğu varlıkların çoğunu emanette kilitledi, XRP’nin arz enflasyon oranının hem Bitcoin hem de Ethereum’dan daha düşük olduğunu söylüyor. Şirket ayrıca, bu yılın üçüncü çeyreğinde XRP satışlarını “büyük ölçüde” azaltmayı planladığını açıkladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin