Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Ripple fiyatı 0,28 dolar direnci üzerine sıkıştı! Kırıldığında ne olabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple fiyatı 0,28 dolar civarında bir direnç gösteriyor, ancak bu seviyeyi ne zaman kıracak? Popüler analist İnternethobo açıklıyor…

Analist: “Ripple fiyatı 0,28 dolar civarında bir direnç gösteriyor ama daha fazla yükselebilir.”

XRP 0,25 dolarlık bölgeden yeni kaçtı, ancak yeni ve çok güçlü bir dirençle karşılaştı. Bundan sonra ne olacak ve XRP mevcut seviyeyi kırabilir mi?  XRP 0,26 direncini kırdı ve 0,28 dolar seviyesinden reddedildi. İnternethobo’ya göre bu, 0,265 dolar ile 0,27 dolar seviyelerinde bir düşüş beklememiz gerektiği anlamına geliyor. Analiste göre XRP bu kanalda birkaç gün kalacak ve sadece 0,28 dolar tekrar test edecek. XRP 0,28 doları ihlal ederse analist, 0,33 dolarda bir  boğa çalışması bekliyor.

TradingView tarafından sağlanan Ripple (XRP) fiyat grafiği
TradingView tarafından sağlanan Ripple (XRP) fiyat grafiği

İnternethobo’ya göre 0,28 ABD dolarının ihlali durumunda daha fazla yükselmek için XRP’nin diğer seviyelerdeki testi vakit alabilir. Analiste göre, Ripple az önce 0,269 (EMA50) doları geçmek için güçlü bir boğa mumunu bastırdı. Günlük mum EMA50’nin üzerinde kapanıyorsa ve XRP/USD’nin yükselmeye hazır olduğunu işaret edebilirse, analiste göre bu durum oldukça yükselişli bir hareketin işaretidir. Analiste göre büyük olasılıkla, XRP bu hafta veya bir sonraki hafta boyunca 0,28 dolar seviyesini tekrar test edecek.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin