30 Kasım Ripple fiyat analizi

Ripple fiyat analizi: XRP 1 dolar seviyesini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalar, Moderna CEO’sunun Omicron’a karşı mevcut aşıların etkinliğini sorgulayan yorumlarıyla sarsılırken, Ripple fiyat analizi bugün resmen köşeye sıkışmıştı. XPR fiyatı şu anda aylık pivot ile 55 günlük Basit Hareketli Ortalama arasında destek buluyor. Yatırımcılar, boğaların yükseliş trendini savunmasını bekleyebilir ve yine de yukarı yönlü ilk kâr hedefi olarak 1,05-1,10 $’ı hedeflebilir.

Boğalar, küresel piyasa endişelerinin neden olduğu düşüşten XRP fiyatını koruyor

Ripple fiyat analizi boğaların geçmişte pek çok yanlış kırılmayla gerçekte pek saygı görmeyen, ancak yine de hala bir önemi olan kırmızı bir azalan trend çizgisinin üzerine çıkmaya çalıştığını gördü. Ayılar, XRP fiyatını kısaltmak için bir katalizör olarak mevcut ters rüzgarları kullandığından, alıcıların trend çizgisi kırılmasını takip ederek aşağı yönlü bir harekette sıkışıp kalmasıyla bir boğa tuzağı oluşma olasılığı var.

Yine de şimdilik, XRP fiyatı hala destekleniyor ve boğalar 0,93 dolarlık aylık pivot ile 0,97 dolarlık 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) arasında bir savunma yapıyor. Ayrıca, yükseliş trendi hala çok sağlam ve yatırımcılar Ripple paralarını daha fazla satın almak için mevcut piyasa durumunu kullanıyor. Bu durum, herhangi bir düşüş tepkisi belirtisi göstermeyen ve satış baskısını dengeleyen alıcı tarafı eylemiyle geniş çapta desteklenen Göreceli Güç Endeksi (RSI) tarafından kanıtlanıyor.

XRP/USD daily chart

Ripple fiyat analizi sonucu

XRP fiyatının bugün baskı altında kalmasını ve yatırımcılar durumu yeniden değerlendirip küresel ekonominin herhangi bir önemli engel olmadan açık kalabileceğini görene kadar bekleyebilirsiniz. Duyarlılık üzerindeki risk, yarın ortalık yatıştığında tekrar devreye girecek ve XRP’nin ilk çağrı noktası olarak yeniden 1,05-1,10 $’a yükseldiğini görebiliriz. Ripple fiyat analizinde daha fazla olumlu rüzgarlar ortaya çıkmaya başlarsa, 1,25 dolara kadar daha fazla artış bekliyoruz.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin