Ripple rakibi Swift sisteminin işleyişi ve yeteneklerinin farkında
Ripple rakibi Swift sisteminin işleyişi ve yeteneklerinin farkında

Ripple en iyi kripto para! İşte nedenleri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple en iyi kripto para varlıklarından biri. Bitcoin veya Ehereum gibi büyük oyuncular kadar ünlü olmasa da, amaçları ve çabaları ile bu dijital varlık, kripto para piyasasının geleceği olmaya devam ediyor.

Ripple yılın ilk bölümünde önemli bir kripto para birimi olduğunu kanıtladı

Kripto piyasası hala bu yılki değerinde önemli bir düşüşle karşı karşıya kalsa da, pek çok yatırımcı ve analist, pazardaki ilgi alanlarını tam olarak ortaya koymayı umuyor. Buna rağmen, Ripple gibi bir dijital varlığa sahip olan çok sayıda yatırımcı hala kripto para piyasasına güvenebilir. Bunun nedeni, Ripple’in yılın ilk bölümünde önemli bir para birimi olduğunu kanıtlaması.

Kripto para biriminde yayınlanan açıklamaların çoğu, finansal kurumlardan kabulüyle ilişkilendirildi.  Ripple, SBI Holdings ve Western Union gibi büyük finans şirketlerinden çok sayıda sponsorluk kazandılar, ki bu da kripto para birimi için büyük bir destek. Ama akla gelen bir soru, neden Ripple kripto para piyasasını bugün yönetecek kadar fazla bir şey yapmadı?  Bu kripto paranın lider olmak için gereken her şeye sahip olduğunu bilmek önemli.

Ripple’ın diğer kripto paralara göre  avantajları nelerdir?

Ripple en büyük kripto paralardan biri olarak ortaya çıkıyor. Bu yılın başlarında büyük finansal devlerle işbirliği yaparak ve aynı zamanda XRP’nin değişimini ve uygulamasını güçlendirerek bu başarıya ulaşıyor. Bunu takiben, XRP’nin şu anda kripto para piyasasında liderlik yapmasının başlıca nedenleri var.

XRP uygun maliyetli

Her bir Ripple işlemi için, fiyat 0,00001 XRP. Bu, 0,50 USD’den alınan bir XRP kripto parasının 100.000 XRP ile ilgili işlemlere neredeyse eşdeğer olduğunu ima eder, bu da bunu uzun süre kullanabileceğiniz anlamına gelir. Ripple tarafından yapılan çalışmalar, Blockchain’in güvenliğini artırmak için etkili bir yol. Bununla birlikte, bu diğer madencilerin ödenecek ve kendi ücretlerini artıracak platforma sahip olmamasını sağlar.

XRP hızlı

XRP ile işlemler hızlı ve bir bankamatik kartı kullanıldığında ve normal fiat ile tamamlandığında harcanan zaman miktarıyla kıyaslandığında dört saniyede yapılabilir.

XRP ölçeklendirilebilir

Diğer kripto para birimlerinin, saniyede on işlem yapsa bile bunun zor olduğunu bilmek önemli. Ancak XRP ile, 1.500 işlem saniyeler içinde işlenebilir. Her ne kadar, Ripple hala daha fazla yenilik yapma yeteneğine sahip olsa da, mevcut ağ hala birkaç saniyede büyük miktarlarda işlem yapabilir.

Ripple en iyi para transferi çözümü

Bununla birlikte, XRP ve diğer kripto para birimlerinin hayati ticari kurumları hedeflememesi iyi bir şey değil. Ancak, bu kurumlara kendi doktrinlerini yaymak yerine, Ripple, XRP’nin kullanımı konusunda, iş ve müşteri işlemleri için iyi bir değişim aracı olarak üst pazarlarda yer almalı. XRP’nin Wall Street ve Main Street’te kullanılması iyi bir fikir.

Büyük finansal kurumları hedefleme ve dünyanın her yerine para aktarma şeklini değiştirme ihtiyacını biliyoruz. Peter Thiel’in 10x kuralına uyan bir ürün üretmeye geldiğinde, Ripple endüstride diğer kripto para varlıklarına yönelebilir.

Ripple’ın büyük finansal şirketleri kabul etme planları var

Ayrıca, Ripple’ın yüz yüze olduğu baskılar da var ve bunun bir müşteri tabanı ağı oluşturmak için güzelce oynamakla ilgisi var. Wall Street ve Main Street gibi kurumlar XRP’nin başarısı ile şaşkınlığa uğrayabilir. Ancak anti-bankacılığın bombalanmasıyla kapatılabilir.

Ama eğer Ripple çok sayıda hayran kitlesine ve geniş kabul görürse, bu ona bir destek verebilir ve ünlü bir para birimi olabilir. Bir finans kurumunun, Ripple teknolojisini kullanmakla ilgilendiği bir örneği ele alalım, ama XRP’yi değil. Ripple, kripto para XRP’yi bir işlem aracı olarak ve para transferi projesinin bir parçası olarak kullanmanın bir dayanağını alabilir.

Ripple, kripto para XRP’nin büyük bir savunucusu ve XRP ile yapılan işbirliğinin, geçtiğimiz yılki ifadelerde bulunmadığı durumlarda. Ripple’ın büyük finansal şirketleri kabul etme planları olduğu açık.

Ripple en iyi kripto para olmak için fazlaca potansiyele sahip

XRP, 1500TPS (saniyede işlem) gerçekleştirebilmesine rağmen ölçeklenebilirlik konusundaki zirvesine henüz ulaşmadı. Bu, onu Visa’nın 50.000+ TPS ile karşılaştırırsak, hala geçerli.  Ripple 1500TPS sahip. Bu kripto paranın işlemlere geldiğinde en iyi yol almaması ve en iyisi olmamasının bir nedeni yok.

Siz de Ripple’ın en iyi kripto para olma özelliklerine katılıyor musunuz?

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Globalcoinreport

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin