26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

Ripple dev büyüme stratejisini açıkladı: “Kripto dünyasının Amazon’u olacağız.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gündemden düşmeyen Blockchain şirketi Ripple kullanım alanını ulusal ve uluslararası bankalarla ortaklaşa sınır ötesi ödemelerin ötesine genişletmeyi planlıyor.

Ripple, Brad Garlinhouse’un CEO olarak şirkete katıldığı son beş yılda çabalarını yalnızca sınır ötesi ödemelere odaklamıştı.

Ripple, kripto dünyasının Amazon’u olmak istiyor

Finansal kuruluşlar için bir yazılım çözümü sağlayıcısı olarak eşi görülmemiş başarılarına rağmen, Ripple görünüşte şirketin temel değerinin hâlâ ilgili kripto para birimi XRP ve Ripple blok zincirinde yattığını fark etti.

Şirket çoğunlukla bankalarla çalışmış, Blockchain ve kripto para girişimlerini doğrudan finanse etmiş olsa da büyüme stratejisini revize etme kararı aldı.

Ripple’ın araştırma geliştirme birimi başkanı Ethan Bear, şirketin Ripple ağında yeni uygulamaların oluşturulmasını teşvik etme konusunda büyük adımlar atmayı planladığını belirterek “çek yazmaktan kod yazmaya” geçtiklerini söyledi.

Yeni geliştirici araçlar oluşturulacak

Garlinghouse, Blockchain platformlarını en az kripto para birimleri kadar değerli kılma hamlesi konusunda umut dolu sözler sarf etti ve Ripple’ı kripto para dünyasının Amazon’u yapmak istediklerini söyledi.

Raporda ayrıca Ripple’ın, Ripple ağında Blockchain tabanlı uygulamaların oluşturulmasına yardımcı olmak için geliştirici araçları üzerinde çalıştığı belirtildi. Şirket açık kaynak geliştirici platformunu Ekim 2019’da duyurmuştu, ancak platform daha önce yalnızca finansla ilgili uygulamalar için kullanılmıştı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin