Ripple CTO'sunun sert Bitcoin çıkışı
Ripple CTO'sunun sert Bitcoin çıkışı

Ripple CTO’sunun sert Bitcoin çıkışı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CTO’su David Schwartz, diğer kullanıcılarla Twitter’da Ripple konusunda görüşüyor. Ayrıca Ripple CTO’su, XRP hakkında bir şey bilmeden konuşan birkaç kişi olduğunu söyledi. Ayrıca Ripple CTO’su David Schwartz, XRP’yi Bitcoin kullanıcılarının saldırısına karşı savunuyor.

Ripple CTO’su, Bitcoin kullanıcılarına karşı XRP’yi savunuyor

XRP, izin verilen yeni ağların ve Blockcahin’lerin büyümesinden etkilenebilir. Ripple CTO’su David Schwartz, XRP’yi toplumdan aldığı olumsuz yorumlara karşı savundu. Yahoo tarafından yayınlanan yeni bir makalede Bitcoin taraftarı Max Keizer, XRP’nin Facebook’un GlobalCoin’inin yaklaşmakta olan lansmanı için endişelenmesi gerektiğini söyledi.

XRP’nin bankalar tarafından kullanılan dijital para birimi olduğuna ve kripto alanının ahlakını takip etmediğine inanan birkaç Bitcoin (BTC) meraklısı var. Keiser, Facebook’un GlobalCoin’inin XRP gibi diğer dijital para birimlerini zarar vereceğini belirtiyor. Bu konuda Schwartz, XRP’nin nasıl çalıştığını anladığına dair herhangi bir kanıt göstermeyen kişilerin XRP hakkındaki görüşlerini görmekten hoşlanmadığını söyledi. Schwartz ayrıca, Twitter kullanıcısı Noryn Syra dahil olmak üzere popüler sosyal medya ağındaki diğer kişilerle de konuştu. 

GlobalCoin genişlerse, uzmanlara göre Ripple zarar görebilir

Kripto meraklısı Schwartz’ın Ripple’ın diğer şirketlerin sahip olduğu gibi izin verilen bir sistem olduğunu kabul etmesini istedi. Ripple şu anda bankalar dahil farklı finansal şirketlere hizmet vermek için çalışıyor. Amaç, onlara daha ucuz ve hızlı bir şekilde sınır ötesi ödemeleri uyumlu bir şekilde sunmak. Şu anda, dünyanın her yerinden çok sayıda şirketle ortaklıklar imzaladılar.

Facebook gibi büyük bir kullanıcı tabanına sahip ve Blockchain teknolojisi ile çalışan bazı şirketler var. Nitekim, Facebook GlobalCoin adlı bir dijital para birimi başlatmak istiyor. GlobalCoin’in kullanıcıların ucuz sınır ötesi ödemeleri ve diğer ödemeleri yapmalarına yardımcı olması bekleniyor. Bu girişim genişlerse, uzmanlara göre Ripple zarar görebilir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin