Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!
Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!

Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin arkasındaki San Francisco merkezli Blockchain ödeme şirketi Ripple, 25 milyon XRP transfer etti. Kurucu ortak ve eski CTO Jed McCaleb de para kazanma serisine devam ediyor.

Twitter botu XRPL Monitor tarafından 11 Ağustos’ta paylaşılan bir güncellemeye göre, Ripple’a ait bir cüzdan 10 milyon ve 15 milyon XRP olmak üzere iki ayrı transfer gerçekleştirdi.

Ripple toplam 7 milyon dolarlık XRP transfer etti

İşlemlerin toplamı 6,9 milyon dolardan fazlaya tekabül ederken 10 milyon XRP, büyük kripto saklama hizmeti BitGo’ya ait bir cüzdana gönderildi. Ek 15 milyon XRP, Ripple’dan anonim bir adrese aktarıldı.

Ripple’ın önemli miktarlarda XRP taşımasına ek olarak, şirketin kurucu ortağı ve eski baş teknoloji sorumlusu Jed McCaleb, kişisel “tacostand” cüzdanına ek 10 milyon XRP bağladı. İşlem detaylarına göre McCaleb, her biri 5 milyon XRP’lik iki ayrı transfer gerçekleştirdi.

McCaleb’in ayrılmasının ardından yapılan anlaşmanın bir parçası olarak, Ripple düzenli olarak XRP ödemelerini “tacostand” olarak adlandırılan kişisel cüzdana gönderiyor.

Şu anki Ripple CTO’su David Schwartz’a göre McCaleb’in tazminatı ona 1 milyar doların üzerinde fon sağlayacak. Bu durum XRP yatırımcıları arasında uzun süredir yoğun tartışmalara sebep oluyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin