Ripple CEO’sunda çarpıcı XRP ve Bitcoin açıklaması
Ripple CEO’sunda çarpıcı XRP ve Bitcoin açıklaması

Ripple CEO’sundan çarpıcı Moneygram ve Facebook’un kriptosuna yönelik açıklama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, MoneyGram ile yeni ortaklığın xRapid ürünü üzerinde “büyük bir etkiye” sahip olmasını bekleniyor. Ripple, 17 Haziran’da sınır ötesi ödemelerde XRP’yi kullanmak için para transferi şirketi MoneyGram ile stratejik bir ortaklık imzaladıklarını duyurdu.

MoneyGram ortaklığının xRapid üzerindeki etksi

Ripple ve MoneyGram, büyük para transfer şirketlerinin xRapid ürününü kullanarak sınır ötesi ödemeleri ve işlemleri gerçekleştirmelerini sağlayacak yeni bir ortaklığa girdi. Ripple, MoneyGram dahil olmak üzere talep eden şirketlere likidite sağlamak için xRapid ürünü kapsamında XRP’yi kullanır. Bloomberg TV ile yaptığı konuşmada Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, konuya yönelik şöyle yorum yaptı:

Anlaşma Ripple için büyük bir adım, ancak genel sektör için daha da büyük bir adım olduğunu düşünüyorum. Blockchain ve dijital varlıkların ve kriptoların endüstri için ne anlama geldiği konusunda çok fazla heyecan oldu ve bence Facebook oyuncularının da sektöre girmesinin nedeni bu. Ancak henüz deneyimin ötesinde bir şey görmedik.

Ripple CEO’su, MoneyGram’ın XRP’ye etkisini anlatıyor

MoneyGram aynı zamanda ikinci en büyük küresel havale şirketi ve sunulan hizmetler üzerinde büyük bir etkisi olacak. Financial Times tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre, şu anda MoneyGram küresel havale piyasasının yüzde 5’ine sahip. Bu yüzden Ripple bu şirketle yan yana çalışıyor ve pazarda rekabetçi kalmasına yardımcı olmaya çalışıyor.

Ripple ayrıca MoneyGram’daki %10 hissesini 4,10 dolardan alacak. Ayrıca Garlinghouse, şirketin xRapid ürününü büyütmeye odaklandığını ve platformda mevcut ödeme yollarının sayısını artırdığını söyledi. 

Ripple CEO’sunun Facebook’un kripto girişimi hakkındaki görüşü

Şu anda, firma Meksika ile Filipinler’i birbirine bağlayan sadece bir xRapid güzergahı açabildi. Aynı zamanda Garlinghouse, Facebook’un kripto girişimi hakkında konuştu ve Ripple kurumsal çözümler üzerinde çalışırken, Facebook’un tüketici ürünlerine hizmet sunmaya odaklandıklarını söyledi:

Pazarın hangi kısmına odaklandıklarını görmek gerçekten ilginç olacak. David Marcus inanılmaz bir liderdi ve PayPal’da edindiği tecrübeye göre, onların tüketici odaklı bir şeyler yapdıklarını göreceğimizi umuyorum.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin