Ripple CEO’su, XRP satışlarıyla ilgili eleştirileri yanıtladı
Ripple CEO’su, XRP satışlarıyla ilgili eleştirileri yanıtladı

Ripple CEO’su, XRP satışlarıyla ilgili eleştirilere cevap verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, yatırımcıların eleştirilerine rağmen şirketin XRP tokenleri satmadan kârlı kalamayacağını söyledi.

Ripple 1 milyon XRP’nin kilidini açtı! XRP fiyatı ne durumda?

Brad Garlinghouse: “XRP satmadan kârlılığımızı koruyamayız.”

Financial Times’ın haberine göre, Ripple’ın CEO’su XRP satışlarının şirketin kârlılığının önemli bir kısmını oluşturduğunu açıkladı.

XRP satmadan kârlı olamayız ve nakit akışı sağlayamayız. XRP bir kaynak. Buna nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum çünkü yazılım gelirlerimize bakarsanız bunun bizi daha az kârlı hale getireceğini görürsünüz. Tüm XRP’mizi aldığınız takdirde, bu bizi daha az kârlı hale getirir. Bu yüzden bunu tek bir şey olarak düşünmüyorum.

Garlinghouse ayrıca Ripple’ın ortaklarını “şekil, boyut ve tür ve ne kadar öncelikli olduklarına” bağlı olarak teşvik ettiğini söyledi. Geçen hafta MoneyGram’ın 2019 yılında Ripple’den 11,3 milyon dolar yardım aldığı bildirilmişti.

Yatırımcılar Ripple şirketini eleştirmeyi sürdürüyor

XRP yatırımcıları, Ripple’ın dolaşımdaki arz ve satış baskısını artıran ve fiyatları önemli şekilde etkileyen XRP satışlarını eleştiriyor. Ağustos 2019’da 2 binden fazla XRP yatırımcısı, Ripple’dan XRP’nin satışını durdurmasını isteyen bir dilekçe imzaladı ve şirketi piyasayı coinlerle doldurmakla suçladı.

Analist Luke Martin de. Garlinghouse’un ifadelerini eleştirenler arasında. Martin, Ripple’ın ayakta kalmak için XRP’yi “dumpladığını” söyledi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin