Ripple CEO'sundan şok edici piyasa açıklaması geldi!
Ripple CEO'sundan şok edici piyasa açıklaması geldi!

Ripple CEO’su: “Ripple (XRP), PayPal’dan bile daha iyi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

FinTech Ideas Festival 2019’da konuşan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple (XRP) platformunun sınır ötesi ödeme platformlarında sahip olduğu devasa başarı nedeniyle Venmo ve PayPal gibi popüler platformlardan daha iyi performans gösterdiğini söyledi.

Ripple CEO’su, Ripple’ın ürünlerinin önemini anlatıyor

Ripple’ın amiral gemisi ürünleri (xRapid ve xCurrent), geçen birkaç yıl içerisinde Blockchain teknolojisinin en başarılı kullanım örneklerinden biri haline geldi. Paypal CEO’su Daniel Schulman’ın da olduğu bir panelde Garlinghouse, Ripple’ın milyon dolarlık transferleri kolaylaştıran ödeme platformunun Paypal, VISA ve hatta SWIFT gibi popüler geleneksel sistemlerden çok daha fazlasını sunduğunu söyledi.

Son zamanlarda, DataLight tarafından yapılan araştırmalar, birçok finansal kurum ve kişinin MasterCard ve Visa gibi kurumları kullanmak yerine büyük transferler yapmak için Bitcoin gibi kripto para birimleri kullandığını gösterdi. Bu düşünce aynı zamanda Venmo’nun yanı sıra PayPal müşterisi olduğunu kabul eden ve platformların birçok yönden eksik olduğunu belirten Garlinghouse tarafından da belirtildi. Brad Garlinghouse konuya yönelik şunları söyledi:

Bir PayPal müşterisiyim, bir Venmo müşterisiyim, birlikte çalışabilirlik eksikliği bu ağda bile ortaya çıkıyor. Ripple geleceği düşünürken, bilgi interneti ile birlikte çalışabilir bilgi ağlarının nasıl oluşturulacağını düşünüyoruz.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin