featured

Ripple büyümeye devam ediyor: XRP Text, bir boğa koşusunu tetikleyebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geleneksel dijital yöntemlerle para göndermek, yavaş ve maliyetli bir şey olabilir. Ripple tarafından yayınlanan son bir reklamda, mevcut finansal sistemin nasıl bozulabileceğini görmek mümkün. Reklam, Ripple’ın resmi Twitter hesabında görülebilir. Ripple’ın yeni XRP Text ürünü, XRP geliştiricileri tarafından piyasaya sürüldü.

Ripple, sınır ötesi ödemelere yeni çözümler sunuyor

Uluslararası ödemeler göndermek ve almak için mevcut finansal sistem etkin bir şekilde çalışmaz. İşlemler yerleşmek için uzun zaman alır ve maliyetler de çok yüksektir. Ancak, kripto para piyasasında bir çözüm var. Reklam, paraların uçakla gönderilmesi durumunda ödemelerin daha kısa sürede yapılabileceğini gösteriyor.

Ripple kripto para piyasasında en değerli şirketlerden biri. Hizmetlerini geliştirmek isteyen finansal kurumlar için farklı ürünler ve hizmetler sunar. Sadece birkaç adımda yurtdışına para göndermek isteyen kullanıcılar XRP’yi kullanarak bunu yapabilir.

XRP Text ile kişisel cüzdan ve herhangi bir cep numarasına XRP göndermek mümkün. Bu hizmet, alıcı bu platformu hiç kullanmamış olsa bile çalışır. Kullanmak isteyen kullanıcıların kendilerini kaydettirmeleri gerekmez. Ayrıca, herhangi bir önemli bilgi vermek zorunda değilsiniz. XRP Text platformu şu anda gelecekte ortaya çıkabilecek sorunları çözmeye çalışan halka açık bir beta sürümünde. Bu teknolojinin nasıl çalıştığını bilmek isteyenler, sunumu aşağıda görebilir:

https://twitter.com/XRP_VETERAN/status/1056920089730125825

“XRP’nin fiyatı ne kadar yüksek olursa, Ripple ödemeleri daha da büyüyebilir.”

Yeni XRP Text, popüler XRP geliştiricileri WietseWind tarafından piyasaya sürüldü. Birkaç hafta önce oluşturulduğundan, geliştirici hataları ve diğer hataların olabileceği söyleniyor. XRP’deki baş kriptograf David Schwartz, XRP’nin daha büyük işlemlerle ilgilenmek istiyorsa fiyatını arttırması gerektiğini vurguluyor. David Schwartz konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin’ler 1 dolara satıldığında, onları bir ev satın almak veya satmak için kullanamazdınız. Şimdi yapabilirsiniz. Daha büyük işlemler daha büyük bir değer gerektirir. XRP’nin fiyatı ne kadar yüksek olursa, Ripple ödemeleri daha da büyüyebilir.

XRP Text, bir boğa koşusunu tetikleyebilir mi?

Ripple büyümeye devam edecek. Pazar iyileşebilirse, XRP’de yeni bir boğa koşusu görebiliriz. Piyasadaki en büyük üçüncü kripto para birimi şu anda 0,44 dolar civarında işlem görüyor ve piyasa değeri 17,8 milyar dolar seviyesinde.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin