Ünlü analist: “XRP fiyatı uçuşa geçmek üzere!”
Ünlü analist: “XRP fiyatı uçuşa geçmek üzere!”

Ripple bir dünya deviyle ortaklık kuruyor: XRP fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük üçüncü finansal hizmetler teknolojisi şirketi Finastra, müşterilerinin RippleNet Blockchain ağına erişim sağlaması için Ripple ile ortaklık kurdu. XRP fiyatı haberin yazıldığı an itibarıyla 0,284339 dolar.

Fintech Times’ın haberine göre, iki firma arasındaki iş birliği, Ripple’ın mevcut 200’den fazla müşterisini Finastra’nın global olarak en iyi 50 bankanın 48’inden oluşan geniş bankacılık ağına karşılıklı olarak erişebilmesini sağlayacak.

Sektörün en iyilerinden

Finastra, 2017 yılında Misys ve D+H arasında bir birleşme sonrasında kuruldu. Sektörde büyük ses getiren bu birleşme, “finansal yazılım pazarında küresel bir dev” adıyla anılıyor.

Finastra müşterileri ve mevcut RippleNet ortakları, uçtan uca izleme ve ücretlerin şeffaf gözetimi, teslimat süresi ve statüyle sınır ötesi işlemleri yapabilecek.

Müşteriler, hızlarını artırmak için Ripple’ın bulut çözümünde ağırlanacak. Ayrıca uluslararası ödemeler için 3 saniyelik etkileyici bir hız sunan Ripple’ın XRP’li İsteğe Bağlı Likidite çözümünü kullanma seçeneğine de sahip olacaklar.

Finastra FMS Kıdemli Başkan Yardımcısı Riteesh Singh, yaptığı açıklamada Finastra’nın Ripple ile iş birliğinin “finans sektörünün geleceğine duyduğu umudu yansıttığını” söyledi.

Singh, Blockchain teknolojisinin kullanılmasının, bankacılık maliyetlerinin yüksek olduğu bölgelerdeki müşteriler için özel yarar sağlayacağını sözlerine ekledi.

Ripple topluluk tartışmaları sürüyor

Ağustos ayında ABD’nin sekizinci en büyük bankası olan PNC, ülkede sınır ötesi ödemeler için RippleNet Blockchain ağını kullanmaya başlayan ilk kuruluş oldu. PNC’nin toplam varlığı ise 400 milyar doların üstünde.

Geçtiğimiz gün Kripto Para Haber sayfalarında da yer verdiğimiz üzere, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin tüm XRP satışlarının 99,9’una müdahale edemediğini belirterek günlük pazar hacminin yalnızca 10 baz puanı kadar satış yaptıklarını vurgulamıştı.

Ripple günlük grafiği

16 Ekim Ripple günlük grafiği
16 Ekim Ripple günlük grafiği

15 Ekim TSİ 20.00’de 0,2863 dolardan işlem gören gören XRP, 16 Ekim TSİ 20.00’de 0,282912 dolar seviyesinde.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin