Ripple Başkanı, SEC davasında kararlılığını sürdürüyor: XRP'nin geleceği ne olacak?
Ripple Başkanı, SEC davasında kararlılığını sürdürüyor: XRP'nin geleceği ne olacak?

Ripple Başkanı, SEC davasında kararlılığını sürdürüyor: XRP’nin geleceği ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple Başkanı Monica Long, şirketin duruşunu savunma konusunda kararlılığını sürdürüyor. Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), uzun süreli bir hukuki çatışmaya girdi ve bu da potansiyel bir anlaşmaya dair spekülasyonları ateşledi. Şirket, bu yasal savaşın sona erdiğini görme konusundaki kararlılığını sürdürüyor.

Ripple’ın Başkanı SEC davasına karşı kararlı duruyor

Ripple Başkanı Monica Long’un son açıklamaları böyle bir anlaşmanın geleceği konusunda şüphe uyandırdı. Long, CNBC ile yaptığı görüşmede firmasının SEC’in ısrarlı davasına karşı koyma konusundaki sarsılmaz kararlılığını ortaya koydu.

Yargıç Analisa Torres’in son kararının yalnızca Ripple’ın kararlılığını desteklemekle kalmayıp aynı zamanda XRP’nin bir menkul kıymet kapsamı dışında olduğunu kesin bir şekilde doğrulayarak yeni keşfedilen bir “açıklığa” öncülük ettiğinin altını çizdi.

Long’a göre bu yasal açıklama, düzenleyici belirsizlikleri ortadan kaldırdı ve Ripple’ın operasyonlarını Amerika Birleşik Devletleri sınırlarının ötesine ve küresel sahneye genişletmesine olanak sağladı.

Mahkeme kararı Ripple’a üstünlük sağladı

SEC, Aralık 2020’de Ripple’a karşı, şirketin ve üst düzey yöneticilerinin gerekli kayıt olmadan XRP tokenlerini tanıtarak menkul kıymetler düzenlemelerini ihlal ettiği iddiasıyla yasal işlem başlattı.

Bu yılın Temmuz ayında Yargıç Analisa Torres’in kesin olarak Ripple’ı destekleyen bir özet karar vermesiyle önemli bir an geldi. Karar, XRP’nin güvenlik özelliklerinden yoksun olduğunu ve şirket tarafından düzenlenen çeşitli token dağıtımlarının yatırım sözleşmeleri teşkil etmediğini kategorik olarak doğruladı.

Ripple ve SEC arasında devam eden hukuki mücadele çok önemlidir. Yargıç Analisa Torres’in XRP’nin güvenlik dışı statüsünü doğrulayan son kararı, yalnızca Ripple’ın duruşunu desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda kripto para birimlerinin küresel olarak nasıl düzenlendiğini etkileyebilecek bir emsal oluşturuyor.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin