ripple
Ripple artık büyük kripto borsası kullanıcıları için anında dolar yatırma hizmeti veriyor

Ripple artık büyük kripto borsası kullanıcıları için anında dolar yatırma hizmeti veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitstamp müşterileri, artık FlashFX tarafından açılan yeni bir Ripple ODL koridoru sayesinde hesaplarına anında dolar yatırabiliyorlar.

En büyük kripto para borsalarından biri olan Bitstamp kullanıcıları, hesaplarını anında doları ile finanse edebiliyorlar. Avustralya merkezli FlashFX yeni Talep Üzerine Likidite (ODL) koridoru açtıktan sonra bu mümkün hale geldi.

Ripple için yeni koridorlar, yeni adaptasyon yolları

Ripple Kasım ayında 300 kurumsal müşteri rakamını aştı ve 2019 yılı, böylece şirketin en güçlü yılı olarak kayıtlara geçti. Şu an itibariyle, iki düzine şirket Ripple’ın sınır ötesi ödemeler için ODL çözümüne güveniyor. Müşterileri arasında FlashFX, goLance, Viamericas ve büyük para transfer şirketi MoneyGram bulunuyor.

FlashFX’in CEO’su Nicolas Steiger:

Ripple’ın Talep Üzerine Likidite’nin ilk uygulayıcılarından biri olarak, müşterilere yönelik sınır ötesi ödemeleri yalnızca dramatik bir şekilde iyileştirmekle kalmayıp, aynı zamanda alt hattımızı etkileme potansiyelini de ilk elden gördük.

Son zamanlarda, blockchain girişimi Ripple, Avrupa ve Avustralya’da yeni ödeme koridorları açmak için MoneyGram’a 50 milyon dolarlık yatırımını tamamladı. Anlaşma, XRP’nin, tokenin benimsenmesini teşvik etmesi beklenen köprü para birimi olarak kullanılması gerektiğini öngörüyor.

Bu arada 23 Kasım’da, XRP’nin günlük işlem hacmi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve ilk defa 4 milyonu aştı.

SWIFT’den daha iyi

Yeni yayınında FlashFX, Bitstamp kullanıcılarının artık bir SWIFT aktarımının tamamlanması için günlerce beklemelerinin gerekmediğini belirtiyor. U.Today tarafından bildirildiği üzere Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, XRP’nin SWIFT ödemelerine daha iyi bir alternatif olduğunu iddia etti.

XRP token kullanımı, Ripple işlemlerini o kadar hızlı hale getirmektedir ki, böylece müşteriler önemli bir fiyat düşüşünden etkilenmezler.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin