Dünyaca ünlü analist XRP için bu çılgın seviyeyi işaret etti! “Sıkı tutunun…”
Dünyaca ünlü analist XRP için bu çılgın seviyeyi işaret etti! “Sıkı tutunun…”

Ripple’a açılan dava sonrası XRP topluluğu bu hamleyi başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP topluluğu, XRP’nin para birimi olarak resmi olarak tanınmasını talep ederek ABD federal hükümetine bir imza kampanyası başlattı.

Ne isteniyor?

29 Aralık 2020’de petitions.whitehouse.gov sitesinde yeni bir dilekçe yayınlandı.

Dilekçede ABD Federal Hükümetine hitap ediliyor ve XRP’nin bir para birimi olarak kabul edilmesi isteniyor.

Belge, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple’a karşı, yerel kripto parası XRP’nin yedi yıl boyunca kurumsal ve perakende yatırımcılara satılarak tescil edilmemiş bir menkul kıymet olduğunu iddia eden son yasal işleminden bahsediyor.

Dava piyasa değerini etkiledi

SEC tarafından başlatılan dava, XRP piyasasını olumsuz etkiledi ve XRP piyasa değerini birkaç gün içinde 40 milyar dolardan 10,3 milyar dolara çekti.

Bu dava haberi aynı zamanda XRP’nin üçüncü sırasını kaybetmesine neden oldu. Tether’in USDT stablecoini XRP’yi dördüncü sıraya itti.

Çok sayıda kripto borsası, Coinbase, Bittrex ve Binance.US gibi ticaret devleri de dahil olmak üzere uyumluluğu korumak için XRP’yi delist ediyor.

Dilekçe, FinCEN’in XRP’nin bir para birimi olduğunu zaten belirlemiş olmasına rağmen, tüm bunların sıradan Amerikalı yatırımcıların mali kayıplara uğramasına neden olduğunu ve bu zararın SEC’den kaynaklandığını vurguluyor.

XRP

Şu ana kadar belge 9 bin 174 imza topladı. 28 Ocak’a kadar, Beyaz Saray’dan yanıt alabilmek için toplam 100.000 kişinin dilekçeyi imzalaması gerekiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin