XRP 10 Ekim
XRP 10 Ekim fiyat görünümü: XRP düşmeye devam ediyor

Ripple 18 Haziran fiyat analizi: XRP/USD aşağı yönlü kırılmaya gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 18 Haziran fiyatı ile ilgili önemli noktalar aşağıda şu şekilde listelenmiştir:

  • Ripple fiyatı Amerikan doları karşısında 0,56 dolara kadar yükselen seviyesinde tutunamayarak, düşüş eğilimine girdi
  • XRP/USD paritesinde saatlik grafiğe baktığımızda 0,53 dolar direnci altında kritik bir düşüş eğilimi söz konusu
  • Parite 0,52 dolar desteğine tutunamazsa, kısa vadede kayıplarını daha fazla arttırabilir
  • Ripple’ın Amerikan doları ve Bitcoin karşısında negatif bir görüş ile işlem yapıldığı görülüyor. Bu bağlamda 52 centin altına sarkma, düşüşü hızlandırabilir.

Ripple 18 Haziran fiyatını destekleyen faktörler

Ripple fiyatında ABD Doları karşısında 0,5200 dolar seviyesinin üzerinde bir toparlanma dalgası bulunuyordu. Fiyatın 0,5400 dolar ve 0,5500 dolar direnç seviyelerini aştığını gördük. Ancak, yukarı hareket, satıcıların göründüğü 0,5650 dolarlık bölgede son buldu. Fiyat aşağı yönlü bir harekete başlamadan önce, 0,5681 dolarlık bir en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Bu seviyede tutunamayan XRP ve 0,5500 dolar olan destek alanını kırdı. Ayrıca kırılma noktası 0,5681 dolardan 0,5030 dolar seviyesi arasında belirlenen Fibonacci düzeltme seviyelerine göre belirlenen 0,50 fib noktasına denk gelmektedir.

Düşüş, fiyatın 0,5400 dolar seviyesinin altına ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına inecek şekilde gerçekleşti. Şu anda, fiyat fibo düzeltme seviyelerinden 0,764 noktasını test ediyor. 0,5200 dolar destek alanı yakın vadede bir sonraki hamle ise oldukça büyük önem arz ediyor. 0.5200 doların altına denk gelebilecek kararlı bir düşüş olursa, fiyat yakın vadede 0,5000 $ seviyesine gerileyebilir. Yukarı yönde ise XRP / USD paritesinin saatlik tablosunda 0,5300 dolara yakın dirençli bir kritik düşüş trendi hattı bulunuyor.

Grafiğe baktığımızda fiyatın 0,54 dolar altında kaldığı sürece 0,52 dolar seviyesinin altında daha fazla kayıp riski bulunuyor.

Teknik göstergelere baktığımızda;

Saatlik MACD: düşüş alanında bulunuyor

Saatlik RSI: 50 seviyesinin altında bulunuyor

Ana destek seviyesi: 0,52 dolar

Ana direnç seviyesi: 0,54 dolar

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin