richard sherman

NFL’nin yıldız oyuncusu Richard Sherman Bitcoin’e yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NFL’nin sevilen yıldız oyuncularından Richard Sherman, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yatırım yapıyor. Seattle Seahawks’ta spor hayatını devam ettiren Sherman, Bitcoin, Litecoin ve Ethereum gibi kripto para birimlerine yatırım yaptığını itiraf etti. Sherman’ın bu piyasaya açılmasıyla beraber hayatında bilgisayar kullanmamış büyük annesi bile onu takdir etti.

CNBC’ye konuşan Richard Sherman, kripto para birimlerini duyduktan sonra bu piyasa üzerine düşündüğünü ve yatırım yapmaya karar verdiği söyledi. Sherman şu ifadeleri kullandı:

Bu fikrin ve arkasında yatanların evrensel bir şeye evrileceğini düşündüm. Borsa ve bunun gibi işlerde, endişeleri azaltabileceğini düşündüm. Kripto para birimleri ilginç ve gerçekten yenilikçi. Bu fikri takdir ettim ve ben de yatırım yapmak istedim.

Richard Sherman piyasaya geçen sene girdi

Sherman kripto para piyasasına geçtiğimiz yıllarda Bitcoin henüz 2 bin dolarken katıldı. Bitcoin’in yanı sıra Ethereum ve Litecoin gibi kripto para birimlerine de yatırım yapıyor. Bitcoin’in Aralık ayında rekor kırmasıyla beraber, bilgisayar kullanmasını bilmeyen büyükannesinden bile destek aldığını söyleyen Sherman, bu nedenle kripto para birimlerinin geleceği olduğunu düşünüyor. Hatta Sherman’ın büyükannesi de Bitcoin’e yatırım yapmak isteyenlerden.

Bu mesele ilk açığa çıktığında ise Sherman büyükannesine söylediklerini şöyle aktardı:

Ona sadece bir saçmalık olduğunu ve yatırım yapmanın  zor olduğunu söyledim. Bir kere bilgisayara girip web sitelerine giriş yapmak zorunda kalınca, o da bu duruma ilgisini kaybetti.

Geçtiğimiz haftalarda Sherman, kripto para birimleri alım satım platformu Cobinhood ile ortaklık kurdu. Artık projenin sözcüsü olacak.

Bits Online

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin