Reuters

Reuters kripto para birimleri için hamle yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Thomson Reuters Şirketi, pazartesi günü yaptığı açıklamada şirketin, insanların dünyanın en büyük kripto para birimlerine yatırım yapmasına yardımcı olmak için bir endeks hayata geçirecek.

Şirket yaptığı bir açıklamaya göre, MarketPsych isimli bir ürün kapsamında bu endeksi tanıtacak. Endeks için kripto para birimleri ile alakalı 400’den fazla web sitesi sürekli bir biçimde taranacak. Ve piyasalardaki algı ve durumlar yatırımcılara bildirilecek.

Son yıllarda kripto para birimlerinin fiyatlarındaki artış, bireylerin sektördeki en son gelişmeler hakkında bilgi almak istemesine yol açtı. Forumlarda ve haber sitelerinde ticaret fikirleri alışverişinde bulundukları devasa bir çevrimiçi sektörü teşvik etti. Çoğu analist bahsi geçen bu çevrimiçi etkinliklere bağlanmıştır. Örneğin, Google en iyi bilinen kripto para birimi Bitcoin için fiyatı ile birlikte arama yapar.

Reuters Başkanı: Risk yönetimi süreci sürdürülmekte

Başkan Austin Burkett konuyla alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu:

Haberler ve sosyal medya, yatırım ve risk yönetimi sürecini her zamankinden daha fazla sürdürmektedir.

Bitcoin’in fiyatı, yatırımcıların artmasıyla beraber geçen yıl yüzde 1.300’den fazla kazandı. Aralık’ta 20 bin dolara yaklaşan zirve, daha sonra değerinin yarısından fazlasını kaybetti.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin