Reddit, Ethereum ekosistemindeki rolünü büyütüyor
Reddit, Ethereum ekosistemindeki rolünü büyütüyor

Reddit kurucu ortağı Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının artacağını öngörüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Reddit ve risk sermayesi firması Initialized Capital‘ın kurucularından olan Alexis Ohanian, 24 Temmuz’da CNBC ile yapılan bir röportajda yıl bitmeden Bitcoin’in 20.000 USD’yi,  Ethereum’un ise 1.500 USD’yi göreceğini söylüyor.

Reddit kurucu ortağı Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının artacağını öngörüyor

Konuşmasında, zor günler yaşamış olan Bitcoin’in yaşadığı zorluklardan çıktığından bahseden Ohanian, bir savaş test etmiş bu varlığın kesinlikle en sağlam olduğunu ve Bitcoin’in olası bir değer deposu olmasının en iyi kanıtlardan birinin bu test edilmişlik olduğunu söylüyor. Ohanian, küresel mali bağlamda politik belirsizliğin gittikçe daha önemli hale geldiğinin altını çiziyor.

Ohanian, Bitcoin’in uzun vadede uçuşuna devam ettiğini görüyoruz diyerek, kripto paranın  esnekliğine olan inancının Blockchain’i daha ölçeklenebilir hale getirecek  gelişmelerle birleştireceğini  belirtiyor.

Blockchain’in gelişen intenet altyapısı ile cüce kabul edilemeyeceği konusunda görüş bildiren Ohanian, bu durumun yeni bir internetin kurulması için bir şans olduğunu belirtiyor ve piyasa değerine göz atma imkanı bulabilen, internet bağlantısı olan herkesin finansal katılımda bulunma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor.

Kripto paralar zamanın değişmesinin işareti

Ohanian aynı zamanda merkezi olmayan kripto paraların zamanın değişmesinin işareti olarak nitelendiriyor ve ekliyor:

Kripto paraların zamanla daha fazla güvenilirlik gösteren geçerli bir seçenek haline geliyor.

Yönetimi altında 250 milyon USD’yi aşan varlıklara sahip olan Initialized Capital, ABD’li Coinbase’in ilk yatırımcılarından biri oluyor.

Ohanian sözlerini şöyle sürdürüyor:

Çok yakında bir bilinirliğe ulaşamamış  ancak çok güçlü bir altyapıyı inşa eden şirketleri arıyoruz.

Ohanian’ın açıklamaları, Bitcoin’in toplam kripto para pazarındaki payının %46’yı geçtiği 23 Temmuz 2018’e denk geliyor. Bitcoin’in mevcut durumdaki pazar payı 22 Kasım 2017’de 20.000 USD civarında seyrederek tüm zamanların en yüksek seviyelerini görmesinin henüz çok altında bulunuyor. Ancak yine de, Reddit kurucu ortağı iyimser düşünüyor, Bitcoin ve Ethereum fiyatlarının artacağını öngörüyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin