CryptoQuant, BTC vadeli işlemlerinin son derece temkinli yapıldığını açıkladı
CryptoQuant, BTC vadeli işlemlerinin son derece temkinli yapıldığını açıkladı

Rapor: Binance Vadelileri, BitMEX’i solladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Futures Başkan Yardımcısı Aaron Gong, birkaç gün önce paylaştığı tweet’te platformun 24 saatlik Bitcoin (BTC) ticaret hacmi bakımından lider olduğunu açıkladı. Gong, bu başarıyı mümkün kılan platform kullanıcılarına teşekkür etti.

https://twitter.com/AG_Binance/status/1241598730224062464

Binance Futures, BitMEX’i solladı

Rapora göre BitMEX’in 24 saatlik ticaret hacmi 2,121 milyar dolar olarak kayıtlara geçerken, bu sayı Binance için 2,343 milyar doları gösteriyor. 

Eylül 2019’da başlatılan Binance vadeli işlem platformunun şu anda BTC, Ethereum, XRP, Litecoin, Dash, Link ve daha fazlası gibi büyük dijital varlıkları kapsayan 24 USDT sözleşmesi var. Böyle bir çeşitlilik, borsanın en çok likiditeye sahip 10 altcoin sözleşmesinin yarısına ev sahipliği yapmasına izin veriyor.

Ayrıca Eylül 2019’da borsa, kripto türevleri ticaret platformu JEX’i satın aldı. Gong, bu hızlı büyümenin Binance’in güvenilirliğine kuşkusuz katkı sağladığını belirtti.

Kuruluşumuzdan bu yana, kripto piyasaları daha güçlü talep ve volatilite sergilediğinden trader’lar için heyecan verici bir dönemden geçtik. Bu nedenle, riskten korunma için güvenilir ve güvenli bir borsa seçmek hiç olmadığı kadar kritik. Umarız vadeli işlem platformumuz, 2020 boyunca ekosistemimizi genişletmeye devam ederken trader’lar için iyi bir pazar standardı seçeneği olur.

Kripto para alanında en düşük ticaret ücretlerini sunma vizyonuyla hareket eden Binance, oldukça istikrarlı ve hızlı eşleştirme motoruyla ilgi görüyor.

ethereumworldnews

Peter Brandt: “Bitcoin ve altın, felaket sigortası olarak görülmeli.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin