QTUM fiyat tahmini: Yüzde 40 kazancı sürdürebilecek mi?
QTUM fiyat tahmini: Yüzde 40 kazancı sürdürebilecek mi?

QTUM fiyat tahmini: Yüzde 40 kazancı sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – QTUM fiyat tahmini yazımızda, detaylı olarak olan biteni birlikte inceleyeceğiz.

Kripto piyasası hafta sonu bir konsolidasyon aşamasına girdi. Bitcoin ve Ethereum düşüş yaşamadı ancan artış da elde edemedi. Sırasıyla 61 bin dolar ve 4300 doları korudu. Ancak bu, diğer altcoinlerin çift haneli kazançlar elde etmesini engellemedi. Son 24 saat içinde en çok kazananlardan biri QTUM olduğunu söyleyebiliriz.

QTUM son 24 saatte %40,1 değer kazandı ve yazı yazılırken 18,54$’dan işlem görüyor.

QTUM fiyat tahmini

QTUM, son 24 saat içinde büyük bir ralli içinde. Son 24 saatte ulaştığı en yüksek fiyat 18,91 dolar ve bu fiyatları korumayı başardı. Alıcı ve piyasa desteği devam ederse, QTUM’un 20$’lık üst direnci test ettiğini görebiliriz. Bu, piyasanın geri kalanı Ekim ayında ralli yaparken kazanç elde edemediğinden altcoin için aylık en yüksek seviye olacak.

Bununla birlikte fiyatlarda bir düşüş olursa, altcoin 16 dolarlık daha düşük desteğe düşebilir. 17 dolarlık destek seviyelerini daha önce test etmişti, ancak mevcut alıcı desteği, daha yüksek seviyelere doğru bir yükseliş trendi yapmasına izin verdi.

 

QTUM tarafından elde edilen kazanımlar, projenin geliştirme yol haritasını değiştirmeyi amaçlayan bir yeniden markalaşma sürecinde yer almasıyla ortaya çıkıyor. Genel teknoloji tarafından desteklenen bir proje olarak detaylı bir yol haritasına sahip olmak, kripto ve blok zinciri alanlarında coinin kullanım durumlarını artırmada uzun bir yol kat edecektir.

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin