Pundi X (NPXS) testnet başlatmaya hazırlanırken tokeni değerini 2 katına çıkardı
Pundi X (NPXS) testnet başlatmaya hazırlanırken tokeni değerini 2 katına çıkardı

Pundi X (NPXS) testnet başlatmaya hazırlanırken tokeni değerini 2 katına çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa haberlerinde sınırları ortadan kaldıran dijital para ödeme platformu Pundi X ‘in testnetini başlatmak üzere olduğu pek sık geçmiyor.  Bununla birlikte, şirketin tokeni NPXS, birkaç gün içinde % 102 ararken manşetlerde yerini alıyor.

Mevcut boğa rallisi kripto piyasası duyarlılığı tarafından tetikleniyor gibi görünebilir, ancak bazı gözlemciler temelleri ve yaklaşmakta olan test ağını iyileştirmenin ana neden olabileceğini düşünüyor.

Pundi X Platform, Ethereum EVM ile uyumlu olacak

Pundi X ekibi, test edilen 3.0’ın Ethereum EVM ile uyumlu olacağını belirtti. Kripto para birimleri ve diğer dijital varlıklara yatırım yapmak isteyenler için en ucuz işlem maliyetini 1 sent olarak sunacak. Ayrıca, onaylama süresi sadece 5 saniye olacak ve bu da onu en hızlılarından biri yapıyor.

Ek olarak, otomatik pazar oluşturma (AMIM) ve stake etme için destek sunacak. 8 Aralık’ta Pundi X, İngiltere merkezli Ramp firması ile ortaklık yoluyla GBP ve EUR fiat’ı entegre ettiğini duyurdu. Ortaklık, kullanıcıların Apple Pay, banka kartları ve banka havaleleri yoluyla DAI stabil coin satın almalarına izin verdi.

Basitleştirilmiş mobil ödemelerde iyileştirme

Pundi X platformu, temassız bir ödeme kartı ve Satış Noktası (POS) terminalleri kullanarak Bitcoin (BTC) ticareti yapan kişi sayısını artırmaya çalışıyor. Platform, açık kaynaklı bir sistem kullanarak fiziksel mağazaların perakende ödemesine odaklanıyor.

Platform ayrıca, kullanıcıların mobil transferler yapmasını kolaylaştırmak için basitleştirilmiş mobil ödemeleri iyileştirmek istiyor.

Proje ayrıca özel ve genel anahtarlarla ilgilenmek için şifre tabanlı bir sistem kullanıyor. Ek olarak, şirketin akıllı kartlarıyla, kullanıcıların NIPXS jetonunu kullanmak için bir akıllı telefona ihtiyacı yok.

Ayrıca, benimsemeyi teşvik etmek için Pundi X, perakende ortamlarına ekstra maliyet olmadan POS terminal hizmetleri sunar.

Test ağından sonra, platform, kullanıcıların ödemelerini uygun para birimlerinde almalarına izin vererek Mastercard ve Visa kart hizmetlerini atlamayı umuyor.

Bu gelişme ile birlikte, kullanıcıların mobil cüzdan veya satış noktası kullanarak kripto varlıkları alıp satmaları mümkün olacak.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin