PrimeBit
PrimeBit, yepyeni özellikleriyle yatırımcılara daha verimli bir deneyim sunuyor

PrimeBit, yepyeni özellikleriyle yatırımcılara daha verimli bir deneyim sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eşler arası ticaret dünyasında PrimeBit’in yeni özellikleri sayesinde önemli bir ilerleme sağlandı. Adil Bitcoin alım satımında öncü bir platform olan PrimeBit, kullanıcılarına süresiz ve sabit bir puan değeri olmadan tam şeffaflık sağladı. PrimeBit şimdi de, yepyeni özellikleri ile Bitcoin topluluğuna desteğini sürdürüyor.

Yeni API

Yeni özelliklerden ilki API, yani Uygulama Programlama Arayüzü. Önceden beri mevcut MetaTrader 5 yazılımına özel programlama dili olan MQL ile yeni PrimeBit API, otomatik ticari robotlar ve finansal piyasa göstergeleri oluşturmak için bütünleşiyor. Bu güçlü API özellikleri, yatırımcılara gerçek zamanlı piyasa verileri akışını sağlamakla beraber, emir verme ve iptal etme olanağı sunuyor. Ayrıca tüm hesap istatistikleri görüntülenebilir kılıyor.

Kullanılabilir 2 tür API bulunuyor, işlem fonksiyonlu REST API ve özel pazar verileri ve kanallardaki gerçek zamanlı güncellemeler için kullanılan WebSocket API.

PrimeBit API

Doğrudan MetaTrader platformundan ödemeler

Kullanıcılar bu güncelleme sayesinde MT5 entegrasyonu ile para yatırma ve çekme fırsatına da sahip oluyorlar. Bu araçla, kullanıcılar ödeme yapmak için gösterge paneline dönmek zorunda değiller, yani alım satım işlemlerinde duraksama olmayacak. Sadece birkaç kolay adımda ödeme yapmak veya para çekmek mümkün oluyor.

Yeni dil seçenekleri

Web sitesinde kullanıma açılan 4 yeni dil seçeneği ile global büyüme hızla artıyor. Ayrıca MT5’in 40’dan fazla dil seçeneği de bulunuyor. Tüm bu seçenekler platformu diğerlerinden ayırıyor.

PrimeBit her zaman kullanıcılar için en iyi deneyimi yaratmaya odaklanıyor. Teknolojinin gücüyle traderlar, eşler arası alım satımı kolaylaştıran şeffaf bir platforma sahipler. Yeni özellikler ile kullanıcı deneyiminin kalitesi daha da artıyor ve yatırımcıların daha rahat kazanç elde etmelerine olanak veriliyor.

PrimeBit, 200 kata kadar kaldıraç sunan, aynı zamanda dünya çapında forex yatırımcıları tarafından kullanılan MetaTrader 5 ticaret yazılımıyla entegre, tek eşler arası kripto ürünleri ticareti platformudur. PrimeBit ayrıca, birçok cazip avantajı olan kapsamlı bir ortaklık programı da sunmaktadır. Daha fazla bilgi için PrimeBit web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Primebit

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin