featured

Postane’den Bitcoin, Ethereum, Dash ve Litecoin Satın Alınabiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ile başlayan Kripto Para, diğer adlarıyla koin (coin) ve dijital para (crypto currency) sektörü her geçen gün piyasa hacmini genişletirken, aynı zamanda da günlük hayatımıza yavaş yavaş ta olsa girmeye devam ediyor. Bunu, tıpkı yakın geçmişte hayatımızın bir parçası haline gelen kredi kartlarının hikayesine benzetebiliriz. 

Bitcoin ödeme yöntemleri üzerine çalışan Bitpanda ve Avusturya’nın önde gelen posta hizmet sağlayıcısı Austrian Post arasında yapılan anlaşma ile,  Avusturyada artık 1800’den fazla Postane şubesi, Bitcoin, Ethereum, Dash ve Litecoin satışına başladı.

Ekim 2014’de Coniminal olarak kurulan Bitpanda, 2016’da Viyana da Bitpanda olarak hizmet vermeye başladı. 200 Milyon €’luk bir işlem hacmine sahip şirketin, 300binin üzerinde kullanıcısı olduğu söyleniyor.

Salı günü şirketin web sitesinden yapılan açıklama;

”Avusturyada 1800’ün üzerinde Postane Şubesi var ve şimdi tüm bu şubelerden, Bitcoin, Ethereum, Dash ve Litecoin alınabilir”

Bitpanda, Austrian Post ile ortaklık kurarak hem kullanıcı tabanını hem de işlem hacmini artıracaklarına inanıyor. Şirketin kurucu ortağı Eric Demuth şunları söyledi:

Dijital para birimleri günlük hayatımızda merkezi noktalardan biri haline gelecek, ancak klasik para birimleriyle çelişmiyorlar.

Müşteriler, sadece bir e-posta adresi sayesinde, Avusturya Postane Şubelerinin herhangi birinden, 50-100 ya da 500€’luk kodlar alabilecek ve bu kodlarla Bitpanda web sitesinden dilediği anlaşmalı dört kripto parayı alabilecekler. Bu hizmetin hacmini yükseltmek isteyen müşteriler, tıpkı kripto para borsalarında olduğu gibi, bir doğrulama yaparak işlem ücretlerini yükseltebilecekler.

 

Kaynak: Bitcoin.com


Kripto Para Piyasalarında Tsunami Başladı mı?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin