Popüler token, yükselişine devam ediyor! Ancak bir geri çekilme kapıda olabilir

Popüler token yükselişine devam ediyor! Ancak bir geri çekilme kapıda olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler token Tezos, son 24 saat içinde 4 dolar işaretine yol açan istikrarlı bir ilerleme gösterdi. Bu nedenle XTZ fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Tokenin fiyat trendinin önünde güçlü bir ret bulunmadığı için muhtemelen daha da yükselecek.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde yeşilde işlem gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla 9.17 ve 6.23 kazandı. Bu arada, en iyi altcoinlerin geri kalanı da benzer sonuçlarla işlem görüyor.

XTZ/USD 3,78 – 4,04 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saatte orta düzeyde bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 26,71 azalarak 216,26 milyon dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 3,51 milyar dolar civarında işlem görüyor ve token ilk 100 kripto para listesinde 39. sırada yer alıyor.

XTZ küçük bir düzeltmeye mi hazırlanıyor?

XTZ token fiyatını yükseliş trendinde tutan 4 dolarlık fiyat işareti, hafif bir rallinin ardından küçük bir geri çekilmeye yol açacak. 4 saatlik grafikte bunu görebiliyoruz.

Popüler token, yükselişine devam ediyor! Ancak bir geri çekilme kapıda olabilir

Tokenin fiyat hareketi, geçen hafta boyunca hem biraz daha yüksek hem de düşük seviyeler belirleyerek ilerlemeye devam etti. Şubat başında 3,6 dolarlık bir önceki yüksek seviyenin kırılmasının ardından XTZ/USD direnç belirtileri göstermeye başladı.

Perşembe günü 4 doların altında yeni bir yüksek zirveye ulaşıldı, bu da bir miktar konsolidasyon oluşmasına ve potansiyel bir geri dönüş ihtimalinin ortaya çıkmasına yol açtı. Bununla birlikte, kısa bir geri çekilme ve bir başka yüksek düşükten sonra, XTZ/USD 4 dolar işaretinin biraz üzerinde hareket ederek yükselmeye devam etti.

Şu anda Tezos fiyatının daha fazla yükselmediğini görüyoruz. Bu nedenle, daha fazla yükselişin test edilebilmesi için kısa bir düzeltme daha bekliyoruz. Genel olarak, momentum hala büyük ölçüde yükselişte.

XTZ token fiyat tahmini

Son 24 saatte daha fazla yükselişin takip etmesini beklediğimizden Tezos fiyat analizi bugün yükselişte. Bununla birlikte, 4 dolar işareti şimdilik güçlü bir direnç sunduğundan, önümüzdeki saatlerde hafif bir geri çekilme oldukça olası.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin