featured

Popüler kripto analistinden iddialı XRP tahmini: Büyük rallinin başlayacağı günü verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP), grafikteki modelini tamamlamaya yaklaşmışken sıradaki hareketinin hangi yönde olacağına karar vermeye çalışıyor. Gözde altcoin’in fiyatı 2023’ün başından bu yana uzun vadeli simetrik bir üçgen içinde işlem görüyor.

Haftalık grafikteki teknik göstergeler belirsizliğini korurken, günlük grafik düşüşe işaret ediyor. Düşüş yönlü XRP fiyat tahminine rağmen, 0,54 dolar seviyesinin korunabilmesi durumunda bir sıçrama gelebilir. Çünkü şu anda fiyat, daha önce çıkış yaptığı uzun vadeli yatay destek alanının üzerinde duruyor.

XRP kısa vadeli alçalan direnç trend çizgisinin altında işlem görüyor ve grafiklerde alçalan bir üçgen modeli oluşturuyor.

Ripple (XRP) üçgen modelini tamamlıyor

Gözde altcoin’in fiyatı, 2023’ün başından bu yana yükselen bir destek trend çizgisiyle birlikte arttı. Bu yükseliş hareketi sonucunda, Temmuz ayında yeni bir yıllık en yüksek seviye olan 0,95 dolara ulaşmayı başardı.

Yukarı yönlü hareket aynı zamanda Eylül 2022’den bu yana mevcut olan uzun vadeli yatay direnç alanından da bir kırılmaya neden oldu. Ancak daha sonra fiyat, azalan bir direnç trend çizgisinin altına düştü ve bu noktadan birçok kez reddedildi.

Mevcut trend çizgileri bir araya gelerek nötr bir formasyon olarak kabul edilen simetrik bir üçgen oluşturdu. XRP şu anda hızla bu modelin sonuna yaklaşıyor. Yatırımcılar modelin tamamlanmasının ardından belirleyici bir hareket bekleniyor.

XRP fiyat hareketi

RSI, yatırımcıların bir piyasanın aşırı alım veya aşırı satım durumunu ve bir varlığın biriktirilip satılmayacağını değerlendirmek için kullandıkları bir momentum göstergesidir.

50’nin üzerindeki okumalar ve yükseliş eğilimi boğaların hâlâ avantajlı olduğunu gösterirken, 50’nin altındaki okumalar tam tersini gösterir. XRP durumunda ise bu gösterge herhangi bir belirleyici işaret vermiyor. Haftalık grafikteki RSI, 50 işaretinde bulunuyor bu da nötr bir işaret olduğu için sıradaki hareketin ne olacağı yönünde herhangi bir ipucu vermiyor.

XRP fiyat tahmini: Yeni bir sıçrama gelebilir mi?

Günlük grafikteki teknik analiz ayıların lehine işaretler gösterdiği için düşüş yönünde. Bunun nedeni mevcut fiyat hareketi ve RSI göstergesidir.

Fiyat hareketi, Kasım 2023’ten bu yana var olan kısa vadeli simetrik bir üçgen içinde işlem görüyor. Eğer analistlerin beklediği olay gerçekleşirse gözde altcoin’in fiyatı 0,55 dolarda bulunan destek noktasından ayrılacaktır.

Ayrıca günlük grafikteki RSI göstergesi de 50 işaretinin altında düşmeye devam ediyor. Bir yükseliş hareketi başlasa bile henüz RSI tarafından bir doğrulanma gelmediği sürece net bir şey söylenemez.

Eğer gözde altcpin’in fiyatı 0,55 dolarda bulunan destek noktasının altında bir günlük kapanış gerçekleştirirse aşağı yönlü bir hareket gelebilir. Ayıların güç kazanmasıyla birlikte XRP %15 oranında bir düşüş yaşayarak 0,46 dolardaki en yakın destek noktasına gerileyebilir. İlginç bir şekilde, kripto para analisti Ben Armstrong, XRP fiyatının yakında yükseleceğine inanıyor. Popüler analist bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

Bana deli deyin ama XRP rallisinin Pazartesi gün sonunda başlayacağına inanıyorum.

Bu düşüş yönlü fiyat tahminine rağmen, 0,55 dolar bölgesinden gelecek güçlü bir sıçrama, 0,60 dolardaki azalan direnç trend çizgisine doğru %10’luk bir sıçramayı tetikleyebilir.

Kripto para piyasasının doğası gereği volatil olduğunu ve bu yüzden yüksek risk içerdiğini akılda tutmalısınız. Her gün büyüyen ve gelişen bir sektör olan kripto para piyasasında 2024 yılında yeni çıkan coin’ler yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bitcoin Minetrix ve Meme Kombat gibi yenilikçi projeler şimdiden büyük hayran kitlelerine sahip.

Peki, meme coin dünyasına yenilikçi bir soluk getiren Meme Kombat projesi nedir ve ne gibi avantajlara sahip?

Meme Kombat (MK) – Yaratıcı meme coin ile eğlenceli bir deneyime hazır olun

Kripto dünyasının 2024 yılında parlayan yıldızlarından biri olan Meme Kombat, popüler diğer meme coin’lerine yenilikçi bir soluk getirerek dikkatleri üzerine çekiyor. Bu benzersiz proje, kripto para piyasasının dalgalanmalarına karşı özgün bir bakış açısı sunarak öne çıkıyor.

Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak sınırlamak haksızlık olur; çünkü bu token, eğlence ve rekabeti birleştirerek etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçip bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşma şansı buluyorlar. Oyun, sadece eğlenceli bir atmosfer sunmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunculara token kazanma imkanı da sağlıyor. Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşımanın yanı sıra kripto dünyasını eğlence dolu bir maceraya dönüştürüyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Ethereum tabanlı Meme Kombat, $MK stake eden token sahiplerine %112 APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) sunmaktadır. Ayrıca, projeye katılanlara eğlenceli oyunlar oynama fırsatı tanımaktadır.

Savaş Arenası (Battle Arena) adını taşıyan oyun alanında, farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle diğer oyunculara veya sisteme karşı mücadele edebilirsiniz. Oyun, blockchain teknolojisi sayesinde son derece şeffaf ve güvenilir bir deneyim sunmaktadır; bu da yatırımcıların projeye güvenle katılmalarına olanak tanımaktadır.

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahiptir. Bu arzın yarısı, yani 6 milyonu ön satışta yer almaktadır. Her ön satış turundaki token fiyatı 1,667 dolar olup üst limit 10 milyon dolar olarak belirlenmiştir.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumdadır. Geriye kalan %10’u DEX likiditesi ve diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılacaktır.

Yatırımcılar arasındaki ilgi oldukça yüksek; çünkü proje, ön satışının başlamasından birkaç saat içinde 50,000 doların üzerinde fon toplamayı başarmıştır. Eğer siz de bu heyecan verici projenin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ön satışa katılabilirsiniz.

BeinCrypto


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin