Popüler borsanın binlerce Bitcoin ve Ethereum transferi panik oluşturdu
Popüler borsanın binlerce Bitcoin ve Ethereum transferi panik oluşturdu

Popüler borsanın binlerce Bitcoin ve Ethereum transferi panik oluşturdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün OKEx’ten bilinmeyen cüzdanlara toplamda 24 bin Bitcoin ve 100 bin Ethereum aktarıldı.

OKEx’ten devasa Bitcoin ve Ethereum transferi

OKEx Borsası’ndan gelen devasa Bitcoin transferlerinin ardından borsa CEO’su toplumu sakinleştiriyor, ancak kullanıcıların yorumları bir bilgisayar korsanının saldırısından şüphelenildiğini gösteriyor.

4 Eylül’de, Bitcoin ve kripto para borsası OKEx CEO’su Jay Hao, platformdan bilinmeyen bir cüzdana yapılan Bitcoin’deki devasa transfere ilişkin bir tweete cevap verdi. İşlemler, Blockchain finansal transferleri izleyen Whale Alert Twitter hesabı tarafından halka duyuruldu. Aktarılan miktarın büyüklüğü nedeniyle topluluk, OKEx’te neler olup bittiği konusunda endişeli oldu.

OKEx saldırıya mı uğradı?

Durumu açıklayan OKEx’in CEO’su endişelenmeye gerek olmadığını, çünkü bunun ‘planlı bir cüzdan bakımı’ olduğunu belirtti. Ancak, konuya yönelik yorumlar insanların hala transferler konusunda şüpheli olduğunu gösteriyor. Bazıları, eğer bu bir cüzdan bakımı ise neden daha önce açıklanmadığını soruyor.

Yorum başlığındaki diğer seçenekler, OKEx’in bir saldırıya uğradığını ve müşterilerin parasını kaybettiğini öne sürüyor.

Bir Twitter kullanıcısı ise fonlarda sorun olmadığı konusunda ısrar ediyor ve insanları FUD’u yaymalarını durdurmaları konusunda uyarıyor.

https://twitter.com/altrich/status/1169179239486087169

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin