Milyonlarca kripto para taşındı! Borsa destekli altcoin dibe vurdu
Milyonlarca kripto para taşındı! Borsa destekli altcoin dibe vurdu

Popüler Bitcoin borsası Bitfinex bu tarihte işleme kapalı olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin borsaları Bitfinex ve Ethfinex kapsamlı platform güncellemesi için 26 Haziran’da yedi saate kadar çevrimdışı hale gelecek.

Bitfinex 26 Haziran’da kapalı olacak

Platform yükseltmesi, tüm iFinex işlem platformlarının bakım süresi boyunca çevrimdışı olmasını gerektiriyor. Bu, hem Bitfinex hem de Ethfinex’teki yatırımcıların güncelleme sırasında cüzdanlarını takas edemeyecekleri, görebilecekleri veya erişemeyecekleri anlamına gelir. Dev Bitcoin borsası, bu nedenle tüm yatırımcılarından buna göre önceden planlamalarını yapmalarını ve platform yükseltmesi başlamadan önce gerekli hesap ayarlamalarını yapmalarını rica ediyor.

26 Haziran güncellemesi, Bitfinex’i dijital varlık alım satım alanının geri kalanından ayırarak daha sofistike bir işlem deneyimi sunabilmesi için özel olarak tasarlandı. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, Bitfinex’te alım satım işlemlerinin başlatılması için temel atılmasını da içeriyor. Hem Bitfinex hem de Ethfinex’teki yatırımcıların herhangi bir işlem yapması gerekmeyeceği belirtiliyor. Ayrıca şirket şu önemli noktaları da belirtiyor:

  • Platform yükseltmesi boyunca tüm fonlar güvende ve etkilenmeyecek ve hiçbir noktada risk altında olmayacak.
  • Bu süre boyunca hiçbir emir gerçekleştirilmez. Tüm açık siparişler (fiyat hareketlerinden bağımsız olarak) tutulacak ve platform tekrar çevrimiçi olunca devam edecek.
  • Bakım süresi boyunca kullanıcıların siparişleri tasfiye edilmeyecek. Ancak, yatırımcılar bu süre zarfında fiyat önemli ölçüde hareket ederse, platform yeniden açıldığında tasfiye riski altında olduklarının farkında olmalıdırlar. Buna paralel olarak, tüm yatırımcılardan, teminat gerekliliklerini gözden geçirmelerini ve bakım penceresine girmeden önce piyasa hareket riskini açık teminat pozisyonları üzerinde değerlendirmelerini rica ederiz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin