featured

Popüler analistten Cardano tahmini: “Tarih tekerrür ederse 1 dolar hedefine kolayca ulaşabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından spot Bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) yeşil ışık yakılması gibi faktörlerin tetiklediği mevcut yükseliş kripto dalgasına katılan token’lar arasında yer alıyor.

Mevcut teknik göstergelerin boğaların lehine olması sebebiyle, 1 dolarda bulunan hedef yeniden gündeme geldi.

Önde gelen piyasa analisti Ali Martinez, Cardano’nun tarihsel fiyat hareketine dayalı yaptığı analize dayanarak kritik seviyeleri aşmaya hazır olduğunu düşünüyor. Ali Martinez yükseliş konusundaki düşüncelerini şu düşüncelerle ifade etti:

Cardano’daki çıkış beklenenden daha erken gelebilir! Eğer tarih tekerrür ederse ADA’nın 0,80 dolara yükselmesini, sonra 0,60 dolara gerilemesini ve ardından Ocak 2025’e kadar 8 dolara doğru bir boğa koşusuna girmesini bekliyoruz.

Cardano ADA fiyat analizi

Tarihsel verilere göre gözde altcoin, Kasım 2020 ile Ağustos 2021 tarihleri arasında %3,200’ün üzerinde bir artış kaydederek 3 dolar fiyat seviyesine ulaştığı önemli bir boğa koşusu yapmıştı.

Bu nedenle Martinez, Cardano’nun bu tarihsel rotayı takip etmesi durumunda piyasa değerine göre en büyük dokuzuncu kripto para biriminin en az %1,700’lük bir artış kaydedeceğini düşünüyor. Bu potansiyel rallinin ardından ADA fiyatı 8 dolar seviyesine ulaşabilir.

CoinGecko verilerine göre Cardano, geçtiğimiz ay %22,4 oranında bir artış kaydetti ve 0,58 dolara ulaştı. Peki, ADA fiyatı heyecanla beklenen 1 dolara ne zaman ulaşacak?

Cardano (ADA) fiyat tahmini: Hedef 1 dolar

Fiyat hareketinin kripto pazarındaki oyunun bir parçası olduğu göz önüne alındığında, ADA’nın 1 dolar fiyat seviyesine ulaşma olasılığı konusunda sürekli sorular soruluyor.

Bu hedefe ulaşabilmesi için ADA fiyatının ilk olarak 0,63 dolar seviyesinde bulunan ana direnç noktasını aşması gerekiyor. Çünkü bu hareket, bir sonraki önemli direnç olan 0,85 dolara ulaşabileceği önemli bir yükseliş ivmesini tetikleyecek. Bu direnç noktasının da aşılması durumunda asıl hedef olan 1 dolara doğru olan yol açılacaktır.

Öte yandan Cardano, son dönemde büyük kazançlar kaydettikten sonra kaybedilen zamanı telafi eden altcoin’lerden biri oldu. Çünkü gözde altcoin, kripto para piyasasındaki hissiyatın olumluya dönmesinin ardından kayıplarını geri kazanmayı başardı.

Bu nedenle, ağın sentetik varlık ekosistemini güçlendirmeyi amaçlayan Indigo V2 yükseltmesi gibi umut verici gelişmelerin ufukta olduğu göz önüne alındığında, Cardano’nun kısa ve uzun vadede nasıl bir performans göstereceğini zaman gösterecek.

Ancak kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olması sebebiyle yüksek risk içerdiğini akılda tutmalısınız. Ayrıca herhangi bir işlem yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in de fiyat hareketlerini yakından takip etmelisiniz.

Kripto piyasasında zamanlama kritik bir öneme sahiptir. Yüksek potansiyelli projeleri erken dönemde keşfetmek yatırımcılara maksimum kâr elde ettirebilir. Özellikle 2024 yılında yeni çıkan coinler büyük ilgi görüyor. Meme coin dünyasına yeni bir soluk getiren ve şu anda ön satış aşamasında olan Meme Kombat, yüksek potansiyeli ile dikkat çekiyor. Peki, Meme Kombat nedir ve gibi avantajları var?

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Meme Kombat (MK): Kripto macerasında yenilik ve eğlence

Kripto dünyasının parlayan yıldızları arasında öne çıkan Meme Kombat, sadece bir kripto projesi olmanın ötesinde eğlence ve rekabeti bir araya getirerek fark yaratıyor. Popüler meme coin’lerine dinamik bir alternatif sunan bu yenilikçi proje, kripto para piyasasına yeni bir soluk getiriyor.

Meme Kombat, yalnızca bir yatırım aracı değil, aynı zamanda oyun severlere heyecan verici bir deneyim sunuyor. Oyuncular, favori meme karakterlerini seçip diğer oyuncularla savaşarak hem eğleniyor hem de token kazanma şansı elde ediyorlar. Geleneksel finansal yatırımların ötesinde bir deneyim sunarak, kripto dünyasını daha çekici hâle getiriyor.

Savaş Arenası, farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle dolu bir mücadele platformu olarak öne çıkıyor. Oyuncular, blockchain teknolojisinin sağladığı şeffaflık ve güvenlik ile projeye güvenle katılabiliyorlar.

Meme Kombat projesinin ekibi, oyunun uzun vadeli başarısını sağlamak için sürekli olarak yeni geliştirmeler üzerinde çalışıyor. Sürekli büyüyen karakter ve oyun modları, projenin uzun vadede devamlılığını sağlıyor.

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahip ve bu tokenların %50’si ön satışta sunulmuş durumda. Toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmışken, %10’u DEX likiditesi için ve diğer %10’u topluluk ödülleri için kullanılacak.

Yatırımcılar arasındaki ilginin yüksek olması, projenin potansiyelini gösteriyor. Ön satışın hemen başladığı birkaç saat içinde 50,000 dolarlık fon toplanması, Meme Kombat’ın ne kadar ilgi çekici bir proje olduğunu gösteriyor. Eğer siz de bu alternatif projenin bir parçası olmak istiyorsanız, ön satışa göz atabilirsiniz.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

ZyCrypto


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin