Ünlü analist uyardı: “Bitcoin’de yatırımcı içgüdüsü hayal kırıklığına uğratabilir”
Ünlü analist uyardı: “Bitcoin’de yatırımcı içgüdüsü hayal kırıklığına uğratabilir”

Popüler analistten Bitcoin ve S&P 500 tahmini: “Uçuşa geçecekler!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin için stock-to-flow (S2F) modelini ilk uygulayan kişi olarak bilinen ünlü analist PlanB, BTC fiyatının asıl değeri tam olarak ifade etmediğini söyledi. Analiste göre kripto para S&P 500’ün piyasa değeri ile güçlü bir korelasyona sahip ve fiyat en az 18.000 dolara ulaşmalı.

PlanB: “Fed para bastıkça Bitcoin fiyatı daha da yükselecek.”

Yaygın olarak takip edilen analiste göre, Federal Rezerv’in trilyonlarca dolar basması, hem Amerika’nın önde gelen endeksini hem de Bitcoin’i daha yüksek seviyelere gönderecek.

İki varlık arasındaki korelasyonun haritasını çıkaran analist, BTC’nin değerini neden yansıtamadığını ve şu anki piyasa değerinin 18.000 dolar olduğunu belirten bir denklem ortaya koydu.

“S&P 500, BTC ile birlikte artacak.”

Bu denkleme dayanarak, kripto stratejisti, Bitcoin 288.000 dolarlık S2F hedefine ulaştığında S&P 500’ün 4.300 civarında ticaret yapacağına inandığını söyledi.

PlanB ile aynı görüşü paylaşan piyasa analisti ve podcaster Preston Pysh, merkez bankaları sistemi para ile doldurmaya devam ettikçe Bitcoin’in yükseleceğini iddia etti.

Bu arada 2020’nin ikinci çeyreği, Bitcoin için oldukça iyi geçti. Yılın ikinci yarısında beklenenlere dair hazırladığımız haberi buradan okuyabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin