Uzun vadeli BTC yatırımcıları güçlüyken yeni başlayanlar kar elde ediyor
Uzun vadeli BTC yatırımcıları güçlüyken yeni başlayanlar kar elde ediyor

Popüler analist: “Sessiz olan Bitcoin hodler’ları altcoinleri pompalayacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EToro kıdemli analisti Mati Greenspan, uzun vadeli Bitcoin hodler’ların altcoin sezonuna girebileceğini ve Bitcoin’in fiyatı takılıp kalırken daha küçük piyasa hacmine sahip kripto paralara yatırım yapabileceğini söylüyor.

Bitcoin 4k üzerinde kalıcı olmaya çalışıyor

EToro kıdemli analisti şunları ekliyor:

Birkaç haftadır yeni sezonu tweetliyordum. Şu anda Bitcoin hala ayakta dururken, bazı altcoinler kazanıyor. Litecoin çok başarılı oldu, çünkü çok geniş bir kamu tabanına sahip ve Binance Coin de çok iyi. İlerleyen günlerde bazı altcoinlerin çift basamakta büyüyeceğini göreceğiz. Çoğunlukla sırayla geliyorlar ve her gün tweet attığım ikinci sezonu yaşıyormuş gibi hissediyorum.

Bitcoin hakkında yeni bir makalede Greenspan, Bitcoin’in baskınlığını yitirdiğini vurguluyor ve uzun süre hareketsiz Bitcoin cüzdanların altlara geçmek için hareket ettiğini söylüyor.

Yazım sırasında Bitcoin fiyatı %0,83 artarak 4.010 dolar seviyesine çıktı, Ethereum %0,35 azalarak 137 dolara geriledi ve XRP %0,99 azalarak 0,3129 dolara geriledi.

Bu arada, teknik analistler genellikle bir sonraki Bitcoin hamlesinin işaretlerini arıyor, çünkü önde gelen kripto para birimi 4.000 doların üzerinde kalmaya çalışıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin