Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!
Ripple cephesinde hareketlilik: 25 milyon XRP transfer edildi!

Popüler analist: ”Ripple fiyatı tüm gelişmelere rağmen düşecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler bir analist, Ripple’ın İzlanda’daki bir kripto alım satım firmasını satın alarak piyasadaki etkisini artırmasına rağmen, XRP fiyatının düşmeye devam edeceğini söylüyor. Analiste göre Ripple fiyatı için yön aşağı doğru görünüyor.

Tradingview.com’dan bir analist: ”Ripple fiyatı düşmeye devam edecek.”

Tradingview.com’dan bir analist yakın zamanda bir tablo yayınlayarak, XRP fiyatının üçgenden bir düşüş kaydettiğini ve muhtemelen düşmeye devam edebileceğini belirtti.

Fiyat üçgenden koparıldı ve düşmeye devam edebilmesi büyük bir olasılık! Potansiyel kar, riskten 3 kat daha büyük olacak.

 

Yine de iyi haber şu ki Ripple, İzlanda merkezli bir kripto ticaret şirketi olan Algrim’i satın aldı. Yeni şirketin ekibi, uluslararası ödemeler için XRP kullanacak yeni ürününü oluştururken Ripple’a yardımcı olacak: Talep Üzerine Likidite (ODL). Kripto devi, daha yetenekli mühendisleri işe almak için İzlanda’daki yeni ortağı ile işbirliği yapacak.

XRP Price 09/30/19

Ripple, İzlanda merkezli bir kripto ticaret şirketi olan Algrim’i satın aldı

Ripple’dan mühendislik bölümünden sorumlu Christopher Kanaan şöyle yorum yaptı:

Ticaret ve borsalardaki yerleşik uzmanlığıyla, Algrim’in mühendislik yeteneğinin ekibimize eklenmesi, Talep Üzerine Likidite ile yaşadığımız momentumun devamında etkili olacaktır. İlk günden beri kilit küresel pazarlarda uzman kripto ve ticaret yetenekleri sağlamayı taahhüt ettik ve Algrim mühendislik ekibinin satın alınması bunu yapmanın başarılı bir örneği.

Algrim ekibi düzenli işlem platformları ve borsalar için algoritmalar oluşturma konusunda büyük deneyime sahip.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin