Popüler analist: “Bekleyin! Bitcoin 93.000 dolara yükselecek.”
Popüler analist: “Bekleyin! Bitcoin 93.000 dolara yükselecek.”

Popüler analist: “Bekleyin! Bitcoin 93.000 dolara yükselecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Usta yatırımcı ve analist Peter Brandt, yeni bir parabolik döngüyü takiben Bitcoin fiyatının şimdi 100.000 dolara doğru gittiğini söylüyor. Diğer popüler analistlerde bu fiyatı onayladı.

TrueCrypto28: “Bitcoin 93.000 dolara yükselecek.”

Bitcoin’de çöküşü bilen analist Peter Brandt, son tweetiyle Cuma günü, Bitcoin sahiplerini sevindirdi ve 10 bin doları kırdıktan sonra, Bitcoin’in 100 bin dolarlık  yüksek bir hedefe yöneldiğini söyledi. Brandt, Bitcoin fiyatının 2010’dan beri dördüncü bir parabolik döngüyü takip ettiğini ve 100.000 dolar hedefine yöneldiğini söylüyor.

Bir başka analist TrueCrypto28, Brandt ile aynı fikirdeydi, ancak daha mütevazı bir hedefe 93.000 dolara işaret etti. Ancak, kripto topluluğu her iki tahmini de duymaktan çok mutluydu.  Peter Brandt, 45 yıllık ticaret kariyeri boyunca yatırım  yaptığı diğer varlıklardan uzak durduğunu, çünkü uzun bir çizelgede Bitcoin’den başka hiçbir şeyin parabolik olmadığını one sürüyor.

Tyler Winklevoss ve Tom Lee’nin Bitcoin fiyat tahminleri

Daha önce bildirdiğimiz gibi Tyler Winklevoss ve Tom Lee gibi bazı önde gelen uzmanlar Bitcoin fiyatının FOMO’yla 15 bin dolar seviyesine yükselebileceğine inanıyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin