Popüler altcoin'in önü iyice açıldı! Patlamaya hazır mı?
Popüler altcoin'in önü iyice açıldı! Patlamaya hazır mı?

Popüler altcoin’in önü iyice açıldı! Patlamaya hazır mı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Polkadot fiyatı, Kasım 2021’den bu yana şiddetli bir şekilde düştü ve altcoin düştükten sonra istikrarlı bir destek seviyesine ulaştı. Bu seviyenin yeniden test edilmesi, hızlı bir yükseliş trendini tetikleyen hızlı bir sıçrama ile sonuçlanabilir.

Polkadot fiyatı geri dönüşe hazırlanıyor!

Polkadot fiyatı 9 Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 53,50 dolardan %73 düştü. Bu düşüş şimdi 10,37 dolardan 15,66 dolara uzanan üç günlük talep bölgesine ulaştı. Yatırımcılar, DOT bu engeli aştığında hızlı bir rahatlama rallisinin ortaya çıkmasını bekleyebilirler. Altcoin, açılış fiyatından yaklaşık %12 yükseldikten sonra 18,01 dolarlık engelle karşılaşacak.

Bu engeli kaldırmak, 20 dolarlık psikolojik seviyeye ulaşmak için çok önemli. DOT’un burada yerel bir zirve oluşturabileceği bir sonuç olabilir. Bununla birlikte, boğalar hakimiyeti ele alırsa, yükseliş trendinin 22,23 dolara kadar bir uzantısı olabilir. Bu hareket, mevcut konum olan 16 dolardan %40’lık bir yükseliş oluşturacak ve Polkadot fiyatı için yerel zirvenin oluşması muhtemel.

DOT/USDT 3-day chart

Diğer taraftan, Polkadot fiyatı 10,37 dolar ile 15,66 dolar arasındaki talep bölgesinden çıkamazsa, daha düşük seviyeleri keşfedecek. Altcoin bu alanın içinde kaldığı sürece, yükseliş görünümü herhangi bir tehditle karşı karşıya kalmayacak.

Bununla birlikte, günlük veya üç günlük bir mum çubuğu 10,37 doların altında kapanırsa, yükseliş görünümü olasılığını geçersiz kılacak. Polkadot fiyatının muhtemelen 10,09 doları veya sonraki bariyeri 8,31 dolarda yeniden test edeceğini gösterecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir