Ünlü trader Coinbase vurgusu yaparak bu 6 altcoin için “patlama yapacaklar” dedi – işte o koinler
Ünlü trader Coinbase vurgusu yaparak bu 6 altcoin için “patlama yapacaklar” dedi – işte o koinler

Popüler altcoin yüzde 50 ivme kazandı – yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decred (DCR) geçen gün ciddi şekilde yükseldi. Altcoin’in fiyatı son 24 saat içerişinde yüzde 50 artış gösterdi.

Zirve fiyat

Kripto para birimi şu anda  2018 yılında yaşanan fiyat çöküşünden bu yana en yüksek fiyat seviyesinden işlem görüyor. DCR, Ekim ayındaki 11 dolar seviyesinden %250 oranında yükseliş yaşamış durumda.

Decred, ilk 100’deki kripto para birimi içerisinde son 24 saatin en iyi performans gösteren dijital varlığı. Son 24 saatteki yükselişi ile Decred, Bitcoin ve Ethereum’u güçlü bir şekilde geride bıraktı.

Decred için sırada ne olabilir?

Decred’deki yükselişi değerlendiren bir bir analiste göre, kripto para biriminin bu seviyelerden biraz daha yükseliş gerçekleştirme olasılığı yüksek. Analist bu noktada şu yorumu yapıyor:

“Decred yeniden yükseldi. Bazı grafiklere ve olası kısa vadeli hedeflere hızlı bir bakış yaptığımda kesinlikle bir boğa piyasası içerisinde yer aldığını görüyorum. Ortalama geri dönme olasılığı %20 ve daha fazla fiyatın yükselme olasılığı söz konusu.”

Decred’in merkezi olmayan borsası ilgi kazandıkça, analistler teknolojik nedenlerden dolayı kripto para biriminin yükselişine devam edeceğini düşünüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin