Popüler altcoin tüm zamanlar rekoru kırdı – fiyat nereye gidiyor?
Popüler altcoin tüm zamanlar rekoru kırdı – fiyat nereye gidiyor?

Popüler altcoin tüm zamanlar rekoru kırdı – fiyat nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC 26.000 doların altına inerken ve XRP düşmeye devam ederken, Binance Coin kuzeye yöneldi ve neredeyse 40 dolarlık yeni bir tüm zamanlar rekoru kırdı.

Bitcoin, oldukça volatil hareketlere devam ederken, Binance Coin gibi birkaç altcoin ciddi kazançlar sağladı. BNB, çift haneli bir günlük artıştan sonra yaklaşık 40 dolarlık yeni bir ATH belirledi.

Bitcoin 27.500 dolarda reddedildi

Birkaç gün önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 28.300 doları gördükten sonra, Bitcoin değerinde düşüş görülmeye başlandı. Rekordan kısa bir süre sonra BTC güneye yöneldi ve 26.000 doların altına düştü.

Kripto para birimi bu seviyeden sıçradı ve bir süre 27.000 doların kuzeyinde işlem görse de, son 24 saat başka bir dik düşüş gördü.

Bu sefer Bitcoin, birkaç saat içinde günlük en yüksek seviyesi olan 27.500 dolardan 25.850 dolarlık gün içi dip seviyeye düştü. Bununla birlikte, BTC kayıpların bir kısmını telafi etti ve şu anda 26.500 doların üzerinde seyrediyor.

BTCUSD. Source: TradingView

Glassnode’dan alınan verilere göre, BTC’nin “gerçek” fiyatı yakın zamanda düşerken, “gerçekleşen” fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyelerini göstermeye devam ettiğini belirtmek gerekiyor. Terim, aktif olarak kullanılan kripto paraların değerini ifade eder ve yıllarca cüzdanlarda kaybolan veya hareketsiz kalan tokenları hariç tutuyor.

Bitcoin Realized Price ATH. Source: Glassnode

BNB rekorlar kırıyor

Ethereum (-2%), Bitcoin Cash (-2%) ve Litecoin (-3%) gibi bazı kripto paralar son 24 saatte küçük kayıplar gösterirken, XRP gibi diğerleri çift haneli rakamlarla düşüş yaşadı.

Ripple’a yönelik SEC davası, yerel dijital varlığı kaldıran çok sayıda kripto para birimi borsasına neden oldu. En son duyuru, ABD’nin en büyük ticaret merkezi olan Coinbase’den geldi.

XRP’nin bu gelişmeye tepkisi ise hemen geldi. Token, son 24 saatte %20 daha düştü ve şu anda 0,22 dolardan işlem görüyor. Böylece XRP, iki haftadan kısa bir süre içinde değerinin %65’inden fazlasını kaybetti.

Buna karşılık, Cardano ve Polkadot, 0.18 dolar ve 6.3 dolara yükselerek değerlerine yaklaşık %14 değer kattı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

Binance Coin de yaklaşık % 12 arttı. Bununla birlikte, Binance verileri, BNB’nin Tether’e (USDT) karşı tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu gösteriyor.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayınlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin