Bitcoin, 22.00 doların altını gördüğünde 789 milyon dolar tasfiye edildi. İşte düşüşün 3 olası nedeni
Bitcoin, 22.00 doların altını gördüğünde 789 milyon dolar tasfiye edildi. İşte düşüşün 3 olası nedeni

Popüler Altcoin bu metrikte Bitcoin’i geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, USD transfer hacmi açısından Bitcoin’i geçti. CoinMetrics verileri, Ethereum’un (ETH) son zamanlarda USD transfer hacmi açısından Bitcoin’i (BTC) geçtiğini gösteriyor.

6 Eylül’de, net ağ üzerinden gönderilen ETH işlemlerinin dolar değeri 3.15 milyar dolara ulaşırken, Bitcoin’in transfer hacmi 2.94 milyar dolardı.

Tether (USDT) stablecoininin ERC-20 versiyonu da 2.92 milyar dolar ile Bitcoin’i yakından takip ediyor.

Temmuz ayında, Bitcoin’in günlük işlem değeri USDT’nin altına düştü.

Transfer Volume

Ethereum şimdi altı farklı ölçümde liderlik ediyor

Bu durum, Ethereum’un kripto kralını halihazırda geçtiği Blockchain Center’dan Holger Rohm tarafından oluşturulan Flippening Endeksinden bir başka yaygın olarak takip edilen metriktir:

“Flippening terimi, Ethereum’un (ETH) en büyük kripto para birimi olarak Bitcoin’i (BTC) geçme olasılığını ifade ediyor. Başlangıçta, gelecekte Ethereum’un Bitcoin’i piyasa değeri ile geride bırakacağı şeklinde bir anlatı var. Bu araç, bu kavramı bir adım öteye taşıyor ve her iki ağın durumunu gösteren sekiz farklı metriğin uzun vadeli eğilimine bakıyor.”

İşlem hacmi, işlem sayısı, işlem ücretleri, Google arama ilgisi ve node sayısı söz konusu olduğunda ETH zaten BTC’nin önündedir.

Endeks şu anda yüzde 67,7’de duruyor.

Gerçek anlamda geçiş söz konusu değil

Elbette Bitcoin, 2017 ICO patlaması sırasında popüler hale gelen “flippening” teriminin ilk tanımı olan piyasa değeri açısından hala Ethereum’un çok ilerisinde.

ETH / BTC kuru 1 Eylül’de Ocak 2019’dan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı, ancak o zamandan beri çok yönlü bir piyasa düzeltmesi sırasında yüzde 15 geri çekildi.

ETHBTC

Ethereum, 7 Ağustos’ta 1.120.216 rakamı ile yeni bir yıllık en yüksek seviyeye ulaşan Bitcoin’in aktif adreslerini henüz yakalayamadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin