Stellar Lumens ve yearn.finance fiyat analizi: XLM ve YFI yükselecek mi?
Stellar Lumens ve yearn.finance fiyat analizi: XLM ve YFI yükselecek mi?

Popüler altcoin bu haberler sonrası sert yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar’ın XLM’si son 24 saatte %73,39 artarak 0,31 dolara kadar yükseldi

Dokuzuncu sıradaki kripto para birimi XLM, yüzde 73’ün üzerinde bir artış gösterdi ve 0,29 dolar seviyesine büyük bir artış kaydetti.

Yükselişin sebebi

Bu yükseliş, Ukrayna hükümetinin kendi CBDC’si olan dijital Grivnası’nın oluşturulması için Stellar platformunu seçtiği haberinin çıkmasından iki gün sonra gerçekleşti.

Basın açıklamasına göre, 28 Aralık’ta Stellar Geliştirme Vakfı ile Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı arasında bir mutabakat ve işbirliği anlaşması imzalandı.

Anlaşmada, Stellar’ın ülkedeki dijital varlık piyasasına oluşturulmasına yardımcı olacağı ve dijital varlıklarla bağlantılı projeleri destekleyeceği belirtildi. Stellar ayrıca Ukrayna’daki stablecoinler için düzenlemelerin geliştirilmesine ve Ukrayna Merkez Bankası ile yerel CBDC’nin geliştirilmesine de yardımcı olacak.

Yazının yazıldığı sırada XLM 0,31 dolardan işlem görüyor. Bu seviye en son Mayıs 2018’de görülmüştü.

Stellar ve XLM, Ripple ve XRP’den daha iyi durumda

Stellar, hem düzenleme sorunları hem de yerel varlık fiyatı açısından XRP’den daha iyi durumda görünüyor.

Ripple, SEC ve Ripple’ın büyük paydaşı Tetragon Financial Group’tan olmak üzere iki davanın hedefi haline geldikten sonra, XRP, Binance US, Coinbase, Bittrex, Bitstamp ve diğerleri gibi devler de dahil olmak üzere borsalardan büyük ölçüde kaldırılmış durumda.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin