IOST, Binance Staking’e dahil oluyor
IOST, Binance Staking’e dahil oluyor

Popüler altcoin Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi – işte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşırken, traderlar dikkatlerini rakiplerinden biri olan IOST’a odakladı.

Yükseliş ortamında, traderlar genellikle yaklaşan bir duyurunun söylentisini satın alırlar ve bu durum, IOST ile olmuş gibi görünüyor.

Yükselişin Sebebi

IOST kurucu ortağı Terrence Wang, IOST tabanlı bir stablecoin, DeFi entegrasyonu ve büyük ortaklıklar hakkında ileriye dönük duyurular yapıyor.

Bu duyuruların her biri, traderların ilgisini artırmada bir rol oynamış olabilir.

Yakın zamanda XPET’in 2D Oyunu “Dream Monster” IOST blockchain’de piyasaya sürüldü. Oyuncular, nadir evcil hayvanlar, ekipman, genetik özellikler, özellikler ve çok daha fazlası gibi oyunun temel varlıklarını IOST zincirinde NFT’ler şeklinde depolayabilir ve takas edebilir.

IOST’un merkezi olmayan finans ekosistemine ve NFT’lere odaklanması, yatırımcıların bağlı kalmasını sağlayabilir. Proje ayrıca kısa süre önce “2020 En Etkili Kamu Zinciri” ve Çin blockchain medya şirketi Jinse’den “2020 En İyi 100 Blockchain Şirketi” ödülü aldı. Bunlar muhtemelen duyguları güçlendiriciler olsa da, IOST’un tekniklerine daha yakından bakıldığında, rallinin daha fazla çalışması için yer olup olmadığını veya bir düzeltmenin olup olmadığını belirleyecektir.

Teknik analiz

IOST, 6 Ocak’ta 0.005734 $’lık gün içi düşük seviyesinden 9 Ocak’ta 0.013545 $’ a yükseldi ve bu da dört günde %136’lık bir rallinin yaşandığı anlamına geliyor.

0,009 doların üzerindeki kırılma ve kapanış, 0,016 dolarlık bir hedefe sahip olan yükselen üçgen modelini tamamladı.

IOST / USD paritesi 11 Ocak’ta 0,008 $’a düştü, ancak boğalar bu düşüşü agresif bir şekilde satın alarak çekiç şamdan deseninin oluşmasına neden oldu.

Bugün, boğalar yukarı hareketi yeniden başlatmaya çalıştı, ancak traderlar daha yüksek seviyelerden kar alıyor gibi görünüyor, bu da uzun bacaklı bir Doji şamdan modelinin oluşmasına neden oldu.

Hem boğalar hem de ayılar üstünlüklerini sağlamaya çalışırken parite önümüzdeki birkaç gün için 0,009 ila 0,012 dolar arasında konsolide olabilir. Boğalar fiyatı 0,012 doların üzerinde tutmayı başarırsa, yukarı hareketin bir sonraki ayağı 0,016 dolara ve ardından 0,018 dolara çıkabilir.

Bu yükseliş görünümü, fiyatın 0,009 ABD dolarının altına düşmesi ve devam etmesi durumunda geçersiz sayılabilir. Böyle bir hareket, mevcut kırılmanın bir boğa tuzağı olduğunu gösterecektir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin