Ünlü CEO’dan büyük iddia: “Sandığınızdan çok daha fazla şirket Bitcoin aldı!” - 2021’de sayıları artacak mı?
Ünlü CEO’dan büyük iddia: “Sandığınızdan çok daha fazla şirket Bitcoin aldı!” - 2021’de sayıları artacak mı?

Pompliano’dan Bitcoin yorumu: “Fed sayesinde fiyat yükselecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ile ilgili olumlu tahminleriyle tanınan Morgan Creek kurucu ortağı Anthony Pompliano, dünyada devam eden kaos göz önüne alındığında Bitcoin’in yükseleceğini düşünmemenin mümkün olmadığını açıkladı. Pomp, görüşlerini desteklemek için rezerv para birimi olan dolar üzerindeki süregelen gerilimi işaret etti.

Fed’in para basma politikası Bitcoin için yeni ufuklar açabilir

Federal Rezerv’in gelişigüzel para basma politikası sebebiyle USD’nin geleceği konusunda çeşitli sorular gündeme geliyor. Fed, bu yıl birkaç nedenden dolayı trilyonlarca dolar bastı. Bunlardan biri koronavirüs pandemisiydi. Neel Kashkari, mart ayında Fed’in “sonsuz miktarda paraya” sahip olduğunu belirterek endişelerini dile getirdi.

Fed, sonsuza dek para basmaya hazır olduğunu gösterirken, finans uzmanları ekonomiye dahil olacak fazla nakit nedeniyle büyük bir enflasyon bekliyor. Yatırımcılar bu nedenle alternatif bir rezerv para birimi arıyorlar ve şimdiye kadar oklar Bitcoin’i gösteriyor. Riskten korunma fonu yöneticisi Michael Novogratz’a göre, bu yıl birkaç kurumsal yatırımcı Bitcoin alanına dahil oldu.

Önde gelen kurumsal Bitcoin yatırım platformu Grayscale, daha önce hiç olmadığı kadar Bitcoin satın alıyor ve kurumsal müşterilerden artan bir talep söz konusu. Platformun şu anda yatırım altındaki varlıkları 4,1 milyar dolar.

Kurumsal talep artıyor: BTC, altının önüne geçebilir mi?

Bu artan ilgi ve talebin, BTC için bir boğa piyasası yaratması muhtemel görünüyor. Bu nedenle mevcut fiyat performansı çok cazip olmamasına rağmen gelecekte inanılmaz düzeyde bir olumlu performans bekleniyor.

Bitcoin’in enflasyona karşı altından daha iyi bir korunma aracı olup olmadığı konusunda uzun süredir devam eden bir argüman var. Bitcoin şu ana kadar 2020 yılında en iyi performans gösteren varlıklardan biri ve kuşkusuz daha da iyisini yapabilir.

Bununla birlikte, altının Bitcoin’den farklı olarak içsel bir değere sahip olduğu ve daha kararlı olduğu ifade ediliyor. Son zamanlarda Bitcoin’e olan ilginin artmasının yakın gelecekte altını yenmek için itici güç oluşturabileceği ve yatırımcıların gelecekteki gelecek boğa piyasasından kazanç elde etmek için altın yerine BTC’ye hücum edeceği düşünülüyor.

Bu arada Ethereum ve Bitcoin yatırımcıları şu sıralar tamamen zıt davranışlar sergiliyor. Peki bunun anlamı ne? Buradan okuyabilirsiniz.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin