featured

Polygon (MATIC) bu haftanın gözdesi olacak: İşte, yeni geliştirmeler ve duyurular

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bu hafta adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor.

Büyük bir zkEVM yükseltmesi de dahil olmak üzere, bu hafta Ethereum Layer 2 ölçeklenebilirlik çözümü Polygon için hareketli bir hafta olacağa benziyor.

Polygon, 13-14 Eylül tarihleri ​​arasında Asya Kripto Haftası’na katılmak üzere Singapur’a gidecek. Polygon, önemli etkinlikte duyurular yapacağını ve özel koleksiyon parçaları sunacağını paylaştı. Ayrıca blockchain, Polygon 2.0, zkEVM ve yakın zamanda piyasaya sürülen Polygon zincir geliştirme kiti (CDK) hakkında da açıklamalar yapacak.

MATIC Polygon

Blockchain, gelişmekte olan pazarlarda gerçek dünya kullanımına odaklanan Asya’nın önemli stable coin zirvesine de katılacak. Geçtiğimiz hafta da, ekosistemine en son eklenen Kore’nin en büyük finans grubu Mirae Asset Securities’i duyurulmuştu.

Mirae Asset Securities, token’laştırılmış menkul kıymetlerin pratik entegrasyonu konusunda ortak araştırma yürütmek, Güney Kore’nin yerli ve yabancı finansal altyapıları arasında birlikte çalışabilirlik oluşturmak ve platforma teknik destek sağlamak için Polygon Labs ile birlikte çalışacak.

Polygon zkEVM ana ağı büyük bir yükseltme alacak

Olumlu bir gelişme olarak, Polygon zkEVM ana ağ betası ilk büyük yükseltmesi Dragon Fruit veya ForkID5’i alacak şekilde ayarlandı.

Polygon zkEVM, bu yılın Mart ayında ana ağ beta sürümünde piyasaya sürüldü ve EVM eşdeğerliğine sahip çok amaçlı bir Ethereum ölçeklendirme protokolünü temsil ediyor.

Dragon Fruit, Polygon.zkEVM.sol konsensüs sözleşmesinin yükseltilmesini gerektirir. Polygon zkEVM’nin yönetişim modeline uygun olarak yükseltme süreci başlatıldı ve yürütüldü. Bu yükseltmenin 10 Eylül’de tamamlanması bekleniyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin