Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) zincir üzerindeki güçlü gelişmeler sürüyor. Ağda yaşanan gelişmeler sayesinde fiyatlanmada beklenen seviye geçtiğimiz günlerde gelmiş oldu.
Polygon (MATIC), bir haftayı aşkın süredir devam eden oynaklığın ardından güçlü yükselişini gösterdi. Token, aylık zaman diliminde %45,3 artışla şu anda 1,14 dolardan işlem görüyor. Kritik ve psikolojik sınır olan 1 dolar bandını yeniden geçti.
Analistlere göre, altcoin 1 doları geçtikten sonra önemli ölçüde yükseldi. MATIC için mevcut yükseliş hissini körükleyen sağlam zincir üstü gelişme ile, önümüzdeki günlerde veya haftalarda kripto için daha olumlu fiyat hareketi görebiliriz.
Polygon’un haftalık özeti yükseliş gösteriyor
MATIC ciddi bir güç gösterisine imza atarken ilk 10 içinde yer almak için de inatçı. Şu anki fiyatlanmayla beraber yeniden 10. sıradaki yerini geri aldı. Polygon’un resmi Twitter hesabı, ekosistemdeki olumlu zincir üstü gelişmelerin bir özeti olan “Haftalık Brifingler” üretiyor. Bu haftaki toparlamada, Polygon, geliştirilmiş performans için başarılı bir şekilde çatallandı.
Videoya göre, yükseltme, Polygon’un yeniden düzenlemeleri ve gaz yükselmelerini ele alma biçimine odaklanıyor. Reorg’lar, ekosistemin tüm blok zincirinin geçici bir kopyasıdır. Bunu azaltmak, blok zincirinin kullanıcı deneyimini iyileştirir.
Fee artışlarındaki azalma, hem kullanıcıların hem de geliştiricilerin gaz ücretlerinden tasarruf etmelerini sağlayacak. En büyük nedeni ise talep zamanlarında oran artışı çok daha yumuşak olmasıdır.
Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!
En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.
Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.