Polkadot fiyat analizi: DOT için takip edilecek seviyeler ve beklenen yön
Polkadot fiyat analizi: DOT için takip edilecek seviyeler ve beklenen yön

Polkadot fiyat analizi: DOT için takip edilecek seviyeler ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DOT, yatırımcıların coşkusunu canlandırmayı başaramadığından, Polkadot fiyat hareketi susturuldu. Katman-1 tokeni, daha düşük dipleri ve daha düşük zirveleri kaydederek daha aşağı kaymaya devam eder. Yöneten teknik model, önemli bir destek seviyesinin başarısız olması durumunda tokenin 27 dolar etiketine sahip olabileceğini öne sürüyor.

Polkadot fiyat analizi: Destek güvenilirliği test ediliyor

Polkadot fiyatı, günlük grafikte yükselen paralel bir kanalın alt sınırının altına düştü ve bu durum, önümüzdeki dönemde aşağı yönlü bir tahmin olduğunu gösteriyor. DOT, yatırımcılar kâr elde etme dönemine girdikçe düşmeye devam edebilir.

Polkadot fiyatı için ilk savunma hattı, 32,74 dolardan %50 geri çekilme seviyesinde, ardından 200 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) 28,81 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da, Momentum Ters Çevirme Göstergesi (MRI) tarafından verilen destek hattı ile çakıştığı için sağlam bir dayanak görevi görür.

Bununla birlikte, yukarıda belirtilen destek Polkadot fiyatı için güvenilir bir savunma hattı olarak hareket edemezse, DOT, %61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesinin de bulunduğu 27,46 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

Satış baskısı hafiflerse, boğalar Polkadot fiyatını 100 günlük SMA’daki ilk dirence doğru 37,11 dolardan yukarı itmeye teşvik edilebilir. Satın alma siparişlerinde ek bir artış, DOT etiketini %38,2 Fibonacci düzeltme seviyesini 38,02 dolar olarak görebilir.

Daha fazla kaybı önlemek için alıcılar, paralel kanalın alt sınırını bir sonraki aşamada 40,58 dolar olarak hedeflemeli. Bununla birlikte, 21 günlük SMA’da 42,10 dolardan, ardından 50 günlük SMA’da 43,68 dolarda Polkadot fiyatı için ek engeller ortaya çıkabilir.

DOTUSDT

Boğalar, yukarıda belirtilen engelleri aşarak düşük performans dönemini tersine çevirmeyi başarırsa, token tüm zamanların en yüksek seviyesinin yakınında bulunan, yöneten teknik modelin orta sınırını 54,20 dolar olarak hedefleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin