Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

Polkadot (DOT) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 19.000 dolara dokunarak ATH’ye bir adım daha yaklaşırken ilk 50’deki çoğu kripto parada düşüş görülüyor. Yaşananlar, sermayenin bir Bitcoin dalgalanmasını takip ettiği ve altcoin piyasasından çıktığı fikrini güçlendiriyor. Özellikle Polkadot ve Dogecoin, yükseliş eğilimi kesintisiz olmasına rağmen, en son işlem seansında büyük bir geri çekilme gördü.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Polkadot fiyat grafiği
Polkadot fiyat grafiği

Polkadot, fiyat ve momentum arasında düşüş eğilimi gösterirken sonunda bir geri çekilme de görüldü.

Fibonacci Retracement aracının 3,6 dolardan 4,95 dolara geçişte %27 ve %62’lik genişletme seviyelerini sunduğunu görüyoruz. Bu aşamada 5 dolar hedeflenmişti. Ancak bir kırılma gerçekleşti ve DOT, yukarıda bahsedilen hareketin %62’lik uzantısı olan 6.035 doların üzrerine yerel bir yüksek seviyeye ulaştı.

DOT, yeniden yukarı yönlü bir hareket başlatmadan önce 5,4 dolara gerileme görebilir. RSI, nötr 50’nin altına düşerse ve DOT kayıpları direnç olarak yeniden test ederse yükseliş trendinin sonunu da gördüğümüz anlamına gelebilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Dogecoin fiyat grafiği
Dogecoin fiyat grafiği

DOGE, 20 SMA (beyaz) fiyatına ayak uydurmak için yarışırken, direnç seviyelerinin yükselişini de sürdürdü.

MACD ve sinyal çizgileri birbirinden çok uzak olduğu için MACD, olası bir aşırı alım piyasasını gösteriyor. Bu, DOGE’un önümüzdeki saatlerde bir geri çekilme yaşayacağı anlamına gelebilir.

Bununla birlikte yükselen ticaret hacmi, fiyattaki artışı meşrulaştırıyor ve şu an sektörde yaygın olan yükseliş duygusu DOGE’u daha yükseğe taşıyabilir.

Hem 20 hem de 50 dönem hareketli ortalamaların altında bir kapanış, yükseliş momentumunun yıprandığını ve bir konsolidasyon veya kayıp döneminin başlayabileceğini ortaya koyabilir.

Bu arada 4 uzmandan yepyeni Bitcoin fiyat tahminleri için buradaki yazımıza göz atabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin