Pizza Hut, kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı.
Pizza Hut, kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı.

Pizza Hut’tan önemli adım: Ödeme yöntemlerine Bitcoin ve 8 kripto para eklendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük pizzacı zincirleri arasında yer alan Pizza Hut, ödeme yöntemleri arasında kripto para birimlerini ekliyor. Panamalı kripto ödemeleri girişimi Cryptobuyer ile bir ortaklık yapan firma, Venezuela’daki tüm restoranlarında kripto para birimi ödemelerini kabul edecek.

Pizza Hut, Venezuela’da kripto para birimlerini kabul ediyor

Cryptobuyer, satış noktası ödeme çözümünün Pizza Hut ile entegrasyonunu bir YouTube videosunda duyurdu.

Bugün yeni bir iş birliği olarak, dünya çapında bir şirket ve küresel bir marka olan Pizza Hut’ı duyuruyoruz. Pizza Hut’ın genel müdürü Richard Khouri ile bu iş birliğini yapmış olmak bizim için bir onurdur.

Cryptobuyer bir Instagram gönderisinde Caracas, Maracay, Maracaibo ve Barquisimeto’daki şubelerdeki Pizza Hut müşterilerinin diğer sekiz kripto para ile birlikte Bitcoin (BTC) ile ödeme yapabileceğini açıkladı.

Bugünden itibaren kripto para birimleriyle ödeme yapabilirsiniz: Bitcoin, Dash, XPT (Cryptobuyer Token), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), BUSD (Binance USD), Dai, USDT (Tether) ve BNB’leriniz (Binance Coin) Venezuela’daki Pizza Hut restoranlarından herhangi birinde kullanabilirsiniz.

Cryptobuyer çok büyük firmalara hizmet veriyor

Pizza Hut, Cryptobuyer’ın Burger King, Intercontinental Hotel ve Samsung gibi büyük markalar da dahil olmak üzere büyüyen işletme listesine katılmış oldu. Cryptobuyer CEO’su Jorge Farias, yıl sonuna kadar 100.000’den fazla işletmenin müşterilerine kripto ödemeleri sunmasını bekliyor.

Bu, yeni teknolojilerin finansal katılım için gerçek bir alternatif olarak nasıl sunulduğunu göreceğimiz kesin bir trendin başlangıcı. Piyasada 30 yıldan fazla süredir profesyonel bir şirketin gerçek bir alternatif olarak gördüğü uzun ve başarılı bir süreç oldu kripto para birimlerini yeni bir ödeme şekli olarak kabul etme teşviki.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin