Piyasayı pompalayan ve iyi bir hafta sonu geçiren altkoinler
Piyasayı pompalayan ve iyi bir hafta sonu geçiren altkoinler

Piyasayı pompalayan ve iyi bir hafta sonu geçiren altkoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları hafta sonları hala açıkken, işler biraz yavaşladı. Fiyat hareketleri son iki gündür nispeten düz oldu ve hiçbir yönde bir momentum oluşmadı. Neyse ki, Nisan ayı başına düşen seviyelerde bir çöküş yaşanmadı, ancak tersine, boğalar toplam piyasa hacmini de 400 milyar doları aşmasını sağlayamadı. Bitcoin, birkaç gün boyunca, dünkü seviyelerde herhangi bir kazanç ya da kayıp olmadan yaklaşık 8.300 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Altkoinler karışık bir grup, bazıları daha fazla düşerken bazıları küçük kazançlar elde ediyor. Bugün piyasayı pompalayan altkoin Zilliqa (ZIL) oldu. Piyasayı pompalayan ve iyi bir hafta sonu geçiren altkoinleri inceleyelim.

Piyasayı pompalayan ve iyi bir hafta sonu geçiren altkoinler
Piyasayı pompalayan ve iyi bir hafta sonu geçiren altkoinler

Piyasayı pompalayan Zilliqa, güçlü bir ivme kazandı

CoinMarketCap şu anda geçen hafta içinde pompalanan ve terk edilen ZIL’de %8’lik bir kazanç bildiriyor. 0,15 dolardan işlem gören Zilliqa dün 0,13 dolardan bu seviyelere yükseldi. Ancak hafta boyunca ZIL geçen pazar günü aynı saatte 0,17 dolardan %15 değer kaybetti. Bazı borsalar ZIL’i listeleyeceğini duyurduktan sonra fiyat 0,23 dolarlık yüksek bir fiyatla pompalandı, ancak o zamandan bu yana düşüş yaşadı. Bitcoin’e karşı ZIL, dün %8,5 oranında artarak 1650 Satoshi’den 1785 Satoshi’ye yükseldi. Hafta boyunca ZIL, Bitcoin’e karşı 2090 Satoshi seviyelerinden %14,6 oranında düştü.

Şu anda Zilliqa’ya ilişkin tek duyuru, ağında gerçekleşen stres testiyle ilgili. Bununla birlikte Zilliqa’nın, başka bir borsada listelenmesi de mevcut artışın nedeni. Hindistan’daki kripto para borsalarından biri olan Unocoin 18 Mayıs’ta ZIL’i platformunda listeledi ve bu haber Zilliqa’nın güçlü bir ivme kazanmasına neden oldu.

Piyasayı pompalayan ve iyi bir hafta sonu geçiren altkoinlerin durumu

Şu anda Binance, tüm Zilliqa işlemlerinin %40’ını komuta ediyor, bunu Huobi takip ediyor. Toplam ticaret hacmi, son 24 saatte yaklaşık %57 oranında artarak 40 milyar dolardan 63 milyar dolara yükseldi. Yaklaşık 7,28 milyar dolaşımda toplam 12,6 milyar tokenlik bir arz var. Zilliqa, sadece bir milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile en yüksek 25 altkoin içerisinde yer almakta.

Bütün kripto para piyasası bir araya gelerek son günlerde %1,3 oranında artarak 379 milyar dolara yükseldi. Önümüzdeki hafta başlarında iki yönde bir koparma bekleniyor. Şu anda iyi bir hafta sonu geçiren diğer altkoinler Bitcoin Cash, EOS, Ontoloji ve 0x’dır.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin